4. MOSDER Tasarım Buluşmaları İçin Geri Sayım Başladı.

4. MOSDER Tasarım Buluşmaları İçin Geri Sayım Başladı.

Etkinlik Etkinlik Haberleri 4. MOSDER Tasarım Buluşmaları İçin Geri Sayım Başladı.

17-18 Kasım tarihleri arasında Grand Tarabya Otel’de gerçekleşecek olan buluşma kapsamında, dünyaca ünlü tasarımcı Federico Delrosso’nun yanı sıra Türkiye’nin içmimarlık ve tasarım alanındaki en değerli akademisyenleri ve Tasarımcıları hazır bulunacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 15, 2016

17-18 Kasım tarihleri arasında Grand Tarabya Otel’de gerçekleşecek olan buluşmaya, dünyaca ünlü tasarımcıların yanı sıra iş dünyasından ve cemiyetten birçok isim katılacak.

Türkiye’de mobilya sektörünün gelecek vizyonunu ortaya koymak için Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan MOSDER Tasarım Buluşmaları için geri sayım tüm heyecanıyla sürüyor.

Sektöre yön veren buluşma…

17-18 Kasım tarihleri arasında Grand Tarabya Otel’de gerçekleşecek olan buluşma kapsamında, dünyaca ünlü tasarımcı Federico Delrosso’nun yanı sıra Türkiye’nin içmimarlık ve tasarım alanındaki en değerli akademisyenleri ve Tasarımcıları hazır bulunacak. Bu yıl zengin bir içerikle dünyanın tasarıma bakış açısı hakkında katılımcılara bilgiler verecek olan uzmanlar, Türk mobilya sektörünün tasarım alanındaki bilimsel rotasını da çizerek sektörünün gelecek vizyonunu ortaya koyacak.

Sektörün duayen mobilya firmalarının temsilcilerinin de sunumlarıyla taçlandıracağı buluşma kapsamında, sektör öncüsü sanayiciler ve bağımsız tasarımcılar da yer alacak. Tasarımcıları ve sanayicileri ortak bir platformda bir araya getiren ender etkinliklerden biri olan MOSDER Tasarım Buluşmaları, özgün tasarım fikirlerinin gün yüzüne çıkmasına da olanak sağlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT