addresistanbul'da İlham Veren Kutlama

addresistanbul'da İlham Veren Kutlama

Etkinlik Etkinlik Haberleri addresistanbul'da İlham Veren Kutlama

Ev dekorasyonunda dünyanın lider markalarını aynı çatı altında toplayan addresistanbul, 10. yılını coşku dolu etkinlikler dizisi ile kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 23, 2016

Eviniz için Tek adres addresistanbul 10 yaşında addresistanbul'da İlham Veren Kutlama

Ev dekorasyonunda dünyanın lider markalarını aynı çatı altında toplayan addresistanbul, 10. yılını coşku dolu etkinlikler dizisi ile kutluyor. 28 Şubat'ta açılacak olan (Re)Happyning Sergisi & Lunapark Eğlencesi etkinliğinde 60'a yakın ünlü ismin kendilerine ilham veren eşyaları sergilenecek ve herkesin çocukluğunda özel bir yer tutan lunapark heyecanı doyasıya yaşanacak.

10 yıldır tasarımın tek adresi olan addresistanbul, misafirlerine çocukluk dönemlerindeki coşkuyu yaşatacak eğlenceli bir gün vaat ediyor. 28 Şubat Pazar günü saat 15.00'te başlayacak olan etkinliklerde, misafirler atlı karıncadan oyun makinelerine kadar çeşitli oyuncakların bulunduğu rengarenk bir lunaparkta heyecanlı bir gün geçirecekler.

(Re)Happyning Sergisi’nde ise Ajda Pekkan, Altan Erkekli, Arzu Sabancı, Arzu Kaprol, Demet Evgar, Dilek Hanif, Pınar Sabancı, Saffet Emre Tonguç, Şebnem Çapa, Tuvana Büyükçınar Demir gibi 60’a yakın ünlü ismin ilham aldıkları objeler sergilenecek. Ayrıca sergide misafirler de kendilerine ait olan ya da ilham aldıkları bir resim, obje, şiir, kitap, yeni bir tasarım ya da çizim ile kendilerini ifade edebilecekler. Aynı zamanda Grup 45’lik nostaljik Türkçe pop parçaları seslendirerek, misafirlere adeta geçmişten gelen eşsiz bir gün sunacak.

addresistanbul, 10. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte mutlu anıları yeniden canlandırarak misafirlerinin yüzünde bir tebessüm yaratacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT