Adidas FUTURE HOUSE Karaköy İstanbul’da Açıldı.

Adidas FUTURE HOUSE Karaköy İstanbul’da Açıldı.

Etkinlik Etkinlik Haberleri Adidas FUTURE HOUSE Karaköy İstanbul’da Açıldı.

adidas Originals’ın ev sahipliğinde 30 Eylül Cuma akşamı kapılarını açacak olan FUTURE HOUSE, 27 Eylül Salı akşamı ünlü isimleri özel bir davet ile Karaköy’de ağırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 11, 2016

adidas Originals, günümüz stilini ve trendlerini belirleyen öncü anlayışı ile İstanbul’un geleceğe ilham veren ruhunu, müzik, sanat ve moda ile FUTURE HOUSE’da buluşturuyor.

adidas Originals yeni deneyimler yaşama arzusu taşıyanlar için geçmişten ilham alarak FUTURE HOUSE ile geleceğe yön veriyor. Müzik, sanat ya da moda alanında uzmanlaşmış ve kendi geleceklerini geçmişten güç alarak yaratan genç isimler, adidas Originals ruhunu Karaköy’de yaşatacak. FUTURE HOUSE, 12 Kasım tarihine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. FUTURE HOUSE’da konserler, sergiler, atölyeler, sohbetler, film gösterimleri ve partiler ile geleceğin keşfedilip, incelenip, deneyimlenebileceği bir kültürel mağaza anlayışı yaratılıyor.

Tarihe damga vuran adidas tasarımlarının ikonografik yönlerini modern bir çerçevede yeniden yorumlayan adidas Originals ürünleri de, altı hafta boyunca açık kalacak olan bu kültürel mağazada satışta olacak.

FUTURE HOUSE programı dört ana konsepten oluşuyor:

Remember the Future: Yeni medya alanında çalışmalar yapan Fransız-Japon sanatçı ikilisi NONOTAK’ın mekana özel bir yerleştirmesi FUTURE HOUSE’a geliyor. İllüstratör Noemi Schipfer ve müzisyen & mimar Takami Nakamoto’dan oluşan ikili, bugün dünyanın en önemli audio-visual sanatçıları arasında gösteriliyor. NONOTAK’ın Tokyo’dan Litvanya’ya birçok ülkedeki önemli galerilerde sergilenen işi Daydream, FUTURE HOUSE’a özel ‘Geçmişi Hatırla’ temalı versiyonuyla sergilenecek.

Take Over: Bünyelerindeki önemli isimler ile İstanbul hip hop ve elektronik müzik sahnesinin geleceğini belirleyen, İstanbul’un en önemli kolektifleri, Cumartesi günleri FUTURE HOUSE sahnesini ele geçirecek. Sahne alacak isimler arasında Kaan Düzarat’ın önderliğinde kurulmuş DJ kolektifi Vesvese, İstanbul’un vizyoner ve genç isimlerinden oluşan, kendi takipçi kitlesini yaratmış Blacktrick, enerjik canlı performansları ile dikkat çeken M4NM ve beat temelli müzik sahnesinin yaratıcı isimlerini bünyesinde toplayan Tektosag var.

Past Empowers Future: FUTURE HOUSE, her Cumartesi, dans, müzik, sanat ve moda üzerinden kendi geleceklerini yaratan genç isimlere, ilhamlarını paylaşma imkanı sağlayan bir etkinlikler dizisine ev sahipliği yapacak. Atölyeler ve sohbetler, alanlarında önemli başarılara imza atmış genç yaratıcıların katılımcılar ile beraber, geleceği deneyimlemelerini sağlayacak. Şehirli ve genç ruhu yakaladığı parti fotoğrafları ile ünlenen Tchane Okuyan, ünü İstanbul sokaklarını aşıp New York’a taşan grafiti sanatçısı Leo Lunatic, dövme desenleri ile uluslararası bir ün kazanan Biçem Şinik ve “gelenekselden ilham alıp geleceği tasarlıyorum” diyen Zeynep Tosun gibi isimler ‘Gelecek Gücünü Geçmişten Alıyor’ temalı bu etkinlikler dizisinde yer alacak isimler arasında.

Future Sounds: FUTURE SOUNDS her Çarşamba akşamı, geçmişi yeniden yaratıp, geleceği müzik ile sahiplenen lokal isimlerin performanslarına sahne olacak. Zero İstanbul’un küratörlüğünü üstlendiği Future Sounds akşamlarında, İstanbul alternatif müzik sahnesinin parlayan isimlerinden DJ setler ve canlı konserler var. Programda yer alacak isimler arasında, geleneksel ve gelecek arasında kurduğu sözel ve duyusal bağlarla bilinen Gaye Su Akyol, Hamburglu plak şirketi Denovali’den çıkan son albümü ‘’Bastards’’ ile Avrupa’da da bilinen bir isim haline gelen Ah! Kosmos, sarkastik ve melankolik stilleriyle ilgi çeken Jakuzi, tiril tiril rock’n roll melodileriyle insanı başka yerlere götüren Palmiyeler ve yeni EP’sinde elektronikaya sıcak akustik öğeler ekleyen Islandman var.

FUTURE HOUSE Pazartesi günleri, haftaya dans eşliğinde başlamak isteyenler için Future Dance, Perşembe ve Pazar günleri ise ‘gelecek’ teması altında toplanan filmlerin gösterileceği, Başka Sinema işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Future Screening etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

FUTURE HOUSE, genç yaratıcıların kendi geleceklerini yaratmalarından ilham alarak, onlar için kişisel geleceklerini paylaşabilecekleri bir kültürel mağaza olarak şehrin bir parçası olmayı amaçlıyor. FUTURE HOUSE’da, keşfetmek, incelemek ve deneyimlemek isteyenlerin, futurehouse.zeroistanbul.com adresini ziyaret ederek, etkinliklere önceden kayıt olmaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT