Ameda Doğumdan İtibaren Bebeğinizin Beslenmesi İçin En Büyük Yardımcınız Olmaya Devam Ediyor

Ameda Doğumdan İtibaren Bebeğinizin Beslenmesi İçin En Büyük Yardımcınız Olmaya Devam Ediyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Ameda Doğumdan İtibaren Bebeğinizin Beslenmesi İçin En Büyük Yardımcınız Olmaya Devam Ediyor

Türkiye’de 25 seneyi aşkın süredir anne sütü pompaları ve yan ürünleri ile annelere hizmet vermeye devam ediyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 11, 2016

Türkiye’de 25 seneyi aşkın süredir anne sütü pompaları ve yan ürünleri ile annelere hizmet vererek hastane ortamındaki profesyonel süt sağım deneyimini günlük hayata taşıyan Ameda, 1-7 Ekim Emzirme Haftasında annelere bebeklerinin beslenmesi ile ilgili yardımcı olmaya Ekim ayı boyunca e-bebek ile yapmış olduğu kampanyalarla devam ediyor.

Anne sütünün özellikle ilk 6 ayda bebek gelişimi için ne kadar önemli olduğu Dünya Sağlık Örgütü başta olmak üzere birçok otorite tarafından kabul edilmekte ve anneler bebeklerine anne sütü vermeleri yönünde teşvik edilmektedir.

Emzirmeyle beraber süt sağımının da sütün miktarını direkt olarak etkilediği bilinmektedir. Yanlış emzirme pozisyonları arkasından annenin kendi anatomisine uyumsuz süt sağım pompaları anneyi emzirmeden ya da süt sağmaktan uzaklaştırabilmekte ya da sütünün azalmasına neden olabilmektedir. Ameda bu noktada, sadece Ameda’ da bulabileceğiniz pompa setlerine eklenebilecek, her annenin anotomik yapısına özel pompa flanşları ile sağım için tam kavramalı ideal bir ortam oluşmasını sağlıyor. Kişiye özel pompa ucu tasarımı seçeneği ile annenin canı acımamış, pompanın bebeği taklit eder emiş gücü ve ritmi ile en üst noktada fizyolojik bir destek sağlanmış, böylece tam bir sağımın gerçekleşmesi ile süt miktarının artışına önemli oranlarda destek yaratılmış olur.

Ameda annelerin bu kişiye özel tasarımını daha kolay deneyimleyebilmesi için Emzirme Haftası’nı içinde bulunduran Ekim ayına özel olarak hazırladığı kampanyasında; anne ve anne adayları 1-30 Ekim tarihleri arasında e-bebek mağazalarından yapacakları alışverişleri %20 indirimli olarak yapabilecekler, bunun yanı sıra Ameda pompa alan her anne Ameda Türkiye Distribütörü Piyon Emzirme Çözümleri tarafından 50 TL değerinde bir hediye daha kazanacaklardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT