Ayvalık AIMA Müzik Festivali 08, 09, 10 Temmuz’da…

Ayvalık AIMA Müzik Festivali 08, 09, 10 Temmuz’da…

Etkinlik Etkinlik Haberleri Ayvalık AIMA Müzik Festivali 08, 09, 10 Temmuz’da…

Festival, 10 Temmuz Cuma günü, Can Okan’ın yöneteceği AIMA Festival Orkestrası ve solistlerinin katılacağı konserle son bulacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 3, 2015

Türkiye’de klasik müziğin gelişimi için çalışan Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi’nin (AIMA) düzenlediği Ayvalık AIMA Müzik Festivali; 8, 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Prof. Filiz Ali’nin öncülüğünde bu yıl 3.sü düzenlenecek konserlerde; AIMA Masterclass'larına yıllardır katılmış olan keman, viyola ve viyolonsel öğrencilerinden oluşan Festival Orkestrası sahne alacak. Can Okan’ın yönetiminde 8 Temmuz Çarşamba günü yapılacak açılış konserine; Misha Nodelman, Çiğdem İyicil, Pelin Halkacı Akın ve Ruşen Güneş solist olarak katılacak. Bach, Mozart ve Rossini’nin eserlerinin seslendirileceği konser, http://www.ustream.tv/channel/ayvalikmuzik adresinden canlı izlenebilecek.

Ayvalık Taksiyarhis Kilisesi’nin ev sahipliği yapacağı festival kapsamında, 9 Temmuz Perşembe günü AIMA Festival Orkestrası solistlerinin Oda Müziği Konseri düzenlenecek. Konserde, Mozart, Schubert, Schumann, Brahms’ın oda müziği eserleri çalınacak. Festival, 10 Temmuz Cuma günü, Can Okan’ın yöneteceği AIMA Festival Orkestrası ve solistlerinin katılacağı konserle son bulacak. Konserde Bach, Mozart, Mendelssohn, Koussevitzky ve Massenet’nin eserleri yorumlanacak.

http://www.ayvalikmusic.com/
https://www.facebook.com/Ayvalikacademy
https://twitter.com/ayvalikmusic
http://vimeo.com/ayvalikmuzik

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT