Babylon Soundgarden’da Sahne Alacak İsimler Belli Oldu

Babylon Soundgarden’da Sahne Alacak İsimler Belli Oldu

Etkinlik Etkinlik Haberleri Babylon Soundgarden’da Sahne Alacak İsimler Belli Oldu

Babylon Soundgarden bu yılki müzik programıyla deniz kıyısında doğanın ve iyi müziğin keyfini sürmek isteyenlerle müziğin her tonunu buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 20, 2017

Bu sene 9 Eylül Cumartesi günü herkesi müziğin gücü altında birleştirecek Babylon Soundgarden’ın line-up’ı açıklandı. Bu yıl ilk kez kamplı olarak gerçekleşecek festivalde Gorgon City, The Drums, Sevdaliza, Kadebostany, Whilk & Misky, Wax Tailor ve Hey! Douglas müzikseverlerle buluşacak.

Babylon Soundgarden bu yılki müzik programıyla deniz kıyısında doğanın ve iyi müziğin keyfini sürmek isteyenlerle müziğin her tonunu buluşturuyor. Festivalde elektronik müzik ikilisi Kye "Foamo" Gibbon and Matt "RackNRuin" Robson-Scott’tan oluşan Gorgon City, Amerikalı enerjik surf rock ekibi The Drums, elektronik, grime ve avangart projeleriyle tanınan İran asıllı multidisipliner sanatçı Sevdaliza sahne alacak. Kadebostany ise pop kültürünün sınırlarını zorlayacak yeni albümleri “Monumental” ile müzikseverlerle bir araya gelecek. Geleneksel enstrümanları minimal elektronik altyapılarla bir araya getiren ikili Whilk&Misky, downtempo, trip-hop, hip hop sahnesine yön veren isimlerden Wax Tailor ve 70'li yılların psikedelik, funk ve soul şarkılarını yine 70'lerin disko ritimleri ile harmanlayan Hey! Douglas da Babylon Soundgarden’ın programında yer alacak isimlerden bazılarını oluşturuyor.

Babylon Soundgarden’dan bir gün önce festival alanına çadır kurabilecek katılımcılar 10 Eylül Pazar sabahına kadar kendilerine özel DJ performanslarıyla festivalin ruhunu doyasıya yaşayabilecek. Babylon Soundgarden’da katılımcılar, tutkulu ritimleri deniz, kum, güneş ve yemyeşil doğanın enerjisine karıştırarak yaza veda edecek.

Babylon Soundgarden Biletleri için Avantajlı Dönem Devam Ediyor
Yeni deneyimlere, dostluklara ve umuda açık herkesi müziğin gücü altında birleştiren Babylon Soundgarden’ın en avantajlı dönem biletleri tükendi. Katılımcılar 15 Haziran Perşembe gününden itibaren avantajlı dönem biletlerini mobilet.com ve mobilet iOS uygulaması üzerinden alabiliyor.

Detaylar babylonsoundgarden.com adresinden ve Babylon Soundgarden sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.

babylonsoundgarden.com
facebook.com/babylonsoundgarden/
instagram.com/babylonsoundgarden/
twitter.com/SoundgardenFest

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT