“Benim Efsane Harley’im’’ Yarışması Finali 3 Ekim’de Gerçekleştirilecek

“Benim Efsane Harley’im’’ Yarışması Finali 3 Ekim’de Gerçekleştirilecek

Etkinlik Etkinlik Haberleri “Benim Efsane Harley’im’’ Yarışması Finali 3 Ekim’de Gerçekleştirilecek

Harley-Davidson tarafından bu sene ikincisi düzenlenen “Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının büyük finali için geri sayım başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2015

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson tarafından bu sene ikincisi düzenlenen ‘‘Benim Harley’im’’ yarışmasında final heyecanı için geri sayım başladı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya’da kişiselleştirdikleri ve kendi imzalarını taşıyan birbirinden özgün Harley-Davidson modelleri ile dört kategoride yarışarak finale katılma şansı yakalayan yarışmacılar, 3 Ekim tarihinde İstanbul’da büyük ödül için karşı karşıya gelecek. Motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek büyük finalde 2015’in şampiyonu belirlenecek.

Harley-Davidson tarafından bu sene ikincisi düzenlenen “Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının büyük finali için geri sayım başladı. Ulusal çapta düzenlenen yarışmanın yerel etapları olan İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da finale kalmaya hak kazanan 13 finalist yaratıcılıklarını ortaya koyarak kişiselleştirdikleri Harley-Davidson® modellerini 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek finalde motosiklet tutkunlarıyla buluşturacak.

Harley-Davidson ruhu ve tutkusunun dorukta yaşanacağı yarışmanın finalinde Street, Performance ve Touring kategorilerinin kazananları ve İzleyici Özel Ödülü’nün sahibi olacak motosikletler açıklanacak. Ayrıca, etkinliğe katılan motosiklet tutkunları, etkinlik boyunca finalistleri oylayarak izleyici özel ödülünü kazanacak motosikleti belirleme fırsatını elde edecek. Tüm motorseverlere açık olan ödül töreninin yapılacağı final etkinliği, 3 Ekim’de 13.30 ile 18.00 saatleri arasında Kadıköy’ün yeni eğlence mekanı DoRock XL’de çeşitli süprizler ile gerçekleştirilecek.

Harley-Davidson tutkunları metalin her parçasını baştan yaratarak, tutkularını yansıttıkları ve benzersiz hale getirdikleri, kendi imzalarını taşıyan kişiselleştirilmiş Harley-Davidson’ları sergileme imkanı bulacak.

Harley-Davidson “Benim Harley’im” Türkiye Finali Programı

Tarih: 3 Ekim 2015
Adres: DoRock XL, Neşet Ömer Sokak, 34710 KADIKÖY / İstanbul
13:00 Açılış ve Kokteyl
14:00 Konuşma ve Sunum:
Harley-Davidson Güneydeoğu Avrupa Müdürü Gaetano Di Piazza
14:30 Motosikletlerin Tanıtımı
15:45 Seremoni & Ödül Töreni & Parti
18:00 Kapanış

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT