Bomontiada’da Kış Panayırı

Bomontiada’da Kış Panayırı

Etkinlik Etkinlik Haberleri Bomontiada’da Kış Panayırı

Yaratıcı kültür kampüsü bomontiada’da 16 – 30 Aralık tarihleri arasında bir kış panayırı düzenleniyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2016

Yaratıcı kültür kampüsü bomontiada’da 16 – 30 Aralık tarihleri arasında bir kış panayırı düzenleniyor. Üretim kültürü ve semtin mirasını bomontiada avlusuna taşıyacak etkinlikler, iki hafta boyunca devam edecek. Panayır programında yer alan çocuklara ve yetişkinlere yönelik atölyeler, konserler, pop-up müzik etkinlikleri ve konuşmalara bomontiada sakinleri de katkıda bulunacak.

Kış Panayırı’nda Atölyeler
Panayır’ın ilk haftasında Alt Sanat Mekânı’nda Paper StreetCO: ile Kartpostal, Ayliz Abbas önderliğinde gerçekleşecek Zendala atölyeleri bulunuyor. Alt Sanat Mekânı aynı zamanda The Terzihane tarafından yapılacak Bi Değişik Yastık, Bitti Gitti ile Kaligrafi, Kanute Macrame ile Makrome, Aslıhan Ekitmen ile Mekan Enerji Temizliği, TEGU ile çocuklar için Serbest Oyun ve Beden atölyelerine de ev sahipliği yapacak. Ayrıca Panayır’ın ikinci haftasında Monochrome’da bir Kahve Atölyesi gerçekleştirilecek.

ATÖLYE Maker Lab’de ise Nermin Köse önderliğinde Denim, Tuğçe Akbulut Çelik ile Magic Paper, Aslı Smith ile Shibori, Ersin Durmaz ve Batuhan Esirger önderliğinde 3D Printing, Bihter Çelik ve Ece Özalp ile Yama workshopları yapılacak. ATÖLYE’de aynı zamanda Ufuk Barış ile Ahşap Kutu, Gökhan Eryaman önderliğinde Ahşap, Meltem Şahin ile Kartpostal ve Animasyon atölyeleri yer alacak.

Konuşmalar
Burak Ünaldı ile “Mutluluk Bulaşıcıdır”, Erdem Dilbaz ile İnteraktif Medya ve Üretim Araçları, Ahmet Alpat, Engin Ayaz ve Büşra Tunç ile Maker Hareketi ve Aylin Durmaz & Ustalar önderliğinde “Mercek: Ustalar ile zanaatkarlık ve üretim” isimli konuşmalar yine Alt Sanat Mekânı ve ATÖLYE Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek.

Kış Panayırı’nda Müzik
Kış panayırında müzik 16 Aralık Cuma akşamı saat 19.00’da başlayacak. Panayır boyunca, bomontiada avlusunda pop-up konserlerin yanı sıra Swing Mama, Uninvited Jazz Band, JazzMatiz ve daha pek çok isim Bomonti sakinleriyle buluşacak. Panayır boyunca avluda Radyo Babylon yayını olacak.

bomontiada Sakinleri
Şehrin müzik ve eğlence hayatına yön veren Babylon, Anadolu’nun yöresel lezzetlerini günümüze taşıyan Kiva, malzemeyi mutfağının odağında tutan Kilimanjaro, restoran ve gastronomi marketi bir arada sunan Delimonti, brasserie konseptini yepyeni bir yaklaşımla hayata geçiren mekân Monochrome, Bomonti Bira Fabrikası’nın bölgeye kazandırdığı mirası devralan The Populist, etkileşim ve yaratıcılık platformu ATÖLYE de kendi konseptlerinde yaratacakları standlarla Panayır’da yer alacak.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT