Cumhuriyet'in Kuruluşundan Bugüne Doğusuyla Batısıyla Müzik

Cumhuriyet'in Kuruluşundan Bugüne Doğusuyla Batısıyla Müzik

Etkinlik Etkinlik Haberleri Cumhuriyet'in Kuruluşundan Bugüne Doğusuyla Batısıyla Müzik

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, müzik dinleyen, seven, araştıran ve bu topraklarda hayata geçmiş müzikleri öğrenmek isteyenlere yönelik "İki Ses Birbirine Nasıl Kavuşur" adlı bir eğitim programı hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 19, 2016

İstanbul Bilgi Üniversitesi müzikle ilgilenen ya da farklı türlerde müzik dinlemeyi sevenlere yönelik "İki Ses Birbirine Nasıl Kavuşur" adlı bir eğitim programı hayata geçiriyor. 22 Ekim – 19 Kasım tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek eğitimler, Cumhuriyet'in kuruluşundan bugüne bu topraklarda doğmuş müzikleri doğu ve batısıyla harmanlayarak farklı bir bakış sunmayı amaçlıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, müzik dinleyen, seven, araştıran ve bu topraklarda hayata geçmiş müzikleri öğrenmek isteyenlere yönelik "İki Ses Birbirine Nasıl Kavuşur" adlı bir eğitim programı hazırladı. Katılımcılar, bol bol ve çeşitli müzikleri dinleyip irdeleme imkânına sahip olacak, Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana olan döneme ilişkin kimlik sorgulaması üstünde iz sürecek. Eğitmen Ayşe Tütüncü’nün önderliğinde gerçekleşecek eğitimlerde Türkiye müzik tarihi konusunda zengin bir içerik sunulacak.

Eğitimler 22 Ekim’de başlıyor

Cumartesi günleri gerçekleşecek derslerde, katılımcılar Bach ve İsmail Dede Efendi’nin meşkine tanık olacak. Elektro gitarist Joe Satriani ve Aşık Veysel’in ilham kaynakları, Neşet Ertaş ile Led Zeppelin arasındaki farklar masaya yatırılacak, 80’li yıllardaki “devrimci müzik” takipçileri de derslerde katılımcılara eşlik edecek. 22 Ekim – 19 Kasım tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek eğitimler 5 hafta sürecek. "İki Ses Birbirine Nasıl Kavuşur" eğitiminin ücreti KDV dahil 350 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT