Demokrasi ve Basın Şehitleri Anılıyor

Demokrasi ve Basın Şehitleri Anılıyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Demokrasi ve Basın Şehitleri Anılıyor

Katledilişinin 25. yılında Uğur Mumcu’yu anmak ve gazetecilerle dayanışmak için gazeteciler ve okurlar Kadıköy’de bir araya geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 19, 2018

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Kadıköy Belediyesi katledilişinin 25. Yılında Uğur Mumcu’yu anmak ve gazetecilerle dayanışmak için bir etkinlik düzenleyecek. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek “Türkiye'de Gazeteci Olmak, Gazeteci Ölmek” etkinliğine çeşitli bedeller ödemiş veya ödemeye devam eden gazeteciler ve katledilen gazetecilerin yakınları konuk olacak.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun açılış konuşmalarını yapacağı etkinliğin moderatörleri Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş ve Gazeteci-Yazar Yasemin Arpa.

Hasan Fehmi’den Abdi İpekçi’ye, Metin Göktepe’den Hrant Dink’e katledilen gazetecilerin Uğur Mumcu şahsında anılacağı geceye konuşmacı olarak katılacak isimler şöyle: Altan Öymen (Gazeteci-Yazar), Aydın Engin (Cumhuriyet Gazetesi Yazarı), Barış İnce (Birgün Gazetesi Yazarı), Erol Önderoğlu (Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü), Fatih Polat (Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni) , Mihail Vasilidais (Apoyevmatini Gazetesi), Hilmi Hacaloğlu (Gazeteci), Kadri Gürsel (Cumhuriyet Gazetesi Yazarı), Meryem Göktepe (Metin Göktepe’nin kardeşi), Mine Sögüt (Cumhuriyet Gazetesi Yazarı) , Mustafa Köz (Türkiye Yazarlar Sendikası-TYS Başkanı), Tuğçe Duygu Köksal (İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi),Tuğrul Eryılmaz (Gazeteci), Yasemin Giritli İnceoğlu (İletişim Akademisyeni).

Etkinlik adı: “Türkiye'de Gazeteci Olmak, Gazeteci Ölmek”
Tarih: 24 Ocak Çarşamba
Saat: 20.00
Adres: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT