Dilek Hanif For Koton Moda Severlerle Buluşuyor

Dilek Hanif For Koton Moda Severlerle Buluşuyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Dilek Hanif For Koton Moda Severlerle Buluşuyor

Koton, İstanbul’un kendine özgü dokusuyla en özel bölgelerinden biri olan Tomtom Mahallesi’nde gerçekleşecek “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliğinde tasarımcılarla bir araya geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 19, 2016

20-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliğinde Koton, Dilek Hanif for Koton yeni sezon koleksiyonunun yanısıra yeni sezonun en yeni parfüm koleksiyonu ve birbirinden şık bijuteri çeşitleriyle yer alacak.

Dilek Hanif for Koton’un yeni sezon koleksiyonu, 32 parçadan oluşan genç, romantik ve elegan tasarımları, farklı kumaş seçimleri ve göz alıcı renkleriyle “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliğinde tasarım severlerin karşısına çıkıyor. İhtişamın ve ışıltının kokusunu barındıran Koton parfümleri ve birbirinden özel aksesuarları da Dilek Hanif for Koton koleksiyonlarının tamamlayıcısı olacak.

Detaylarla zenginleşen tasarımlar

Dilek Hanif for Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu içinde yer alan tasarımlar, bu sezon kullanılan detaylar ile zenginleşiyor. Piliseler, pili-soleyler, drapeler, volan detaylar tasarımlara ayrı bir hava katarken kullanılan ters dikişler ve farklı dokular da geçen sezon olduğu gibi bu sezon da dikkat çekiyor. Ayrıca 3D efektli çiçek aplikeli kumaşlar da sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

Yüzücü kesim modellerin ve omuzları açıkta bırakan formların iddialı bir görünüme imza attığı koleksiyonda, volanlı ve pilili etekler de detaylarla zenginleştirilmiş tasarımların romantik bir forma bürünmesini sağlıyor.

Göz alıcı renkli parçalar moda severleri bekliyor

Dilek Hanif for Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, bu sezon renkleriyle de ön plana çıkıyor. Özellikle ekru, romantik bohem elbiselerde, dantellerde ve elegan şifon modellerde tercih edilirken, koleksiyonun diğer ana renklerinden biri de sorbe tonlarından pudra pembesi olarak göze çarpıyor.

Mint renginin de dikkat çektiği tasarımlara, siyah-beyaz uyumu eşlik ediyor. Klasik havasının dışına çıkarılan siyah-beyaz uyumu, farklı kumaş seçimleri ile de destekleniyor. Ayrıca canlı tonlardaki kırmızı, mavi ve lacivert de tasarımlarda hayat buluyor. Akışkan şifonların, tüllerin, brokar ve jakarların yanı sıra dantel ve krepler de sezonun renkleri ile göz alıcı bir stil yaratıyor.

Bu sezon özellikle zarif ve sade bir siluet oluşturan derin sırt dekolteleri elegan bir duruş sergilerken, koleksiyonun en önemli parçalarını da tül üzerine floral brodeli kumaşlarla hayata geçen genç ve romantik elbiseler ile kloş açan etekler oluşturuyor.

Abiye elbiselerin vazgeçilmezi aksesuarlar Koton’da!

Renkli sloganlar ve canlı desenlere yer verilen rijit çantalar, kiraz veya 2D hayvan aplikeleri gibi gözüpek grafiklerin sergilendiği yumuşak zarf tipi çantalar, şıklığın en büyük tamamlayıcısı oluyor. Özellikle bowling ve tote çantaların yanı sıra çok parlak dokulu zarf çantalar da gece stiline küçük dokunuşlar katıyor.

Kıymetli taşlarla bezeli altın gibi parlayan aksesuarlar, parlak taraklar ve diğer saç takıları bir peri masalı dokunuşu katarken, broşlar da vintage havası estiriyor.

Stilinizi tamamlayan son ve en önemli dokunuş Koton Beauty’den geliyor

Stilin ve şıklığın baştan aşağı tüm detaylar ile tamamlandığını bilen Koton, birbirinden iddialı parfümler ile sezondaki iddiasını koruyor.

Gizemli ve seksi kadınların tercihi: Freesia

Frezya, yasemin ve beyaz zambağın masumluğunu misk, paçuli ve amberin kadınsılığı ile birleştiren sonbaharın en trend kokuları arasında yer alan Freesia serisi, baştan çıkarıcı kokusuyla sizi etkisi altına alıyor.

Romantik kadınların vazgeçilmez kokusu: Rose

Yasemin ve manolyanın zarafetini tarçın, vanilya ve zencefilin oryantal aroması ile birleşen Jasmine serisi, sofistike koku arayışına son veriyor. Bu sezonun en özel kokusu olarak ön plana çıkan Jasmine, çiçeksi ve odunsu kokusuyla kadınların ruhuna dokunuyor.

Sofistike kokusuyla ruhu besliyor: Jasmine

Gül, İtalyan bergamotu ve frenk üzümünün sıra dışı uyumunu yasemin, menekşe ve irisin çiçeksiliği ile birleştiren Rose serisi ise modern romantik kadınların tercihi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT