Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması

Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması

Etkinlik Etkinlik Haberleri Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması

Bu yıl 8.si düzenlenen Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması'nın Marmara Bölgesi Finali 20 Mayıs'ta gerçekleşiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2017

Ece Türkiye tarafından yönetilen İstanbul'un gözde alışveriş merkezi Maltepe Park'ta yapılacak olan Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması Finali, moda dünyasının kapılarını genç tasarımcılar için açacak.

Banu Noyan organizasyonuyla amatör tasarımcıları moda dünyasına kazandırmak amacıyla düzenlenen Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması, bugüne kadar birçok ismi moda dünyasına kazandırdı. 

Alanlarında uzman akademisyenlerden ve moda dünyasının ünlü isimlerinden oluşan jürinin değerlendireceği Dream Style Amatör Moda ve Tasarım Yarışması'nda dereceye girenler hem profesyonel olacak hem de hayallerini gerçekleştirmek için para ödülü kazanacak. 

Dream Style Finali'nde yer almak için son başvuru tarihi ise 20 Nisan 2017...

   

Modayı seviyor ve kendi tasarımlarınızı yapıyorsanız,  jürisinde birbirinden ünlü isimlerin ve akademisyenlerin yer alacağı Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması tam size göre... 

Hayalinizdeki kostümü tasarlayıp dikin, ön elemeyi geçin, büyük finalde jürinin karşısına çıkın ve hayallerinize kavuşun. Moda dünyasının sihirli kapısı sizin için sonuna kadar açılsın.

Moda dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı Dream Style Amatör Moda ve Tasarım Yarışması Finali'nde 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız. 

 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT