Dünyaca Ünlü Filozoflar İstanbul’da Bir Araya Geliyor

Dünyaca Ünlü Filozoflar İstanbul’da Bir Araya Geliyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Dünyaca Ünlü Filozoflar İstanbul’da Bir Araya Geliyor

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek kongrenin bu yılki başlığı “Değer, Değerler ve Anlam” olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 29, 2016

Uluslararası Felsefe Enstitüsü’nün her yıl farklı ülkelerde insanlığı ilgilendiren önemli konulara felsefeci gözüyle baktığı kongre organizasyonuna bu yıl İstanbul ev sahipliği yapıyor. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek kongrenin bu yılki başlığı “Değer, Değerler ve Anlam” olacak.

Uluslararası Felsefe Enstitüsü’nün her yıl farklı bir ülkede düzenlediği Uluslararası Felsefe Günleri İstanbul’da 6-9 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleşiyor. “Değer, Değerler ve Anlam” başlıklı uluslararası kongrenin ev sahipliğini ise Kadıköy Belediyesi, Maltepe Üniversitesi, İstanbul Marmara Eğitim Vakfı ve Kuçuradi Felsefe ve İnsan Hakları Vakfı yapıyor.

Katılımın ücretsiz olduğu ve simültane çevirinin yapılacağı kongreye, Romanya Millî Eğitim ve Bilimsel Araştırma Bakanı ve aynı zamanda Uluslararası Felsefe Enstitüsü üyesi Prof. Dr. Mircea Dumitru, Enstitüsü Başkanı ve Maltepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, Enstitüsü Genel Sekreteri Prof. Dr. Bernard Bourgeois başta olmak üzere dünya çapında isim yapmış birçok değerli felsefeci konuk oluyor.

Prof. Dr. İoanna Kuçuradi’nin öncülük ettiği kongre, insanlığın güncel sorunlarına felsefe penceresinden bakmayı, katılımcılarına yeni anlamlar katmayı hedefliyor.

Açılış Töreni, 6 Eylül Salı Günü Saat 10.00'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Oturumlar Caddebostan Kültür Merkezi ve Maltepe Üniversitesi Marma Otel İstanbul'da yapılacak.

İletişim: Kadıköy Belediyesi Basın Bürosu: (0216) 5425087
Caddebostan Kültür Merkezi : (0216) 3862949

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT