Elektronik müziğin en heyecan verici grubu Moderat, 11 Kasım’da Zorlu PSM’de!

Elektronik müziğin en heyecan verici grubu Moderat, 11 Kasım’da Zorlu PSM’de!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Elektronik müziğin en heyecan verici grubu Moderat, 11 Kasım’da Zorlu PSM’de!

Dinleyenleri uzun süre etkisinden çıkarmayacak bu konserin biletleri ise çok yakında satışa çıkacak!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 24, 2016

Zorlu PSM, Türkiye’de yılın en önemli müzik olaylarından birine ev sahipliği yapıyor! Son çalışmaları “III” ile yılın başarılı albümlerinden birine imza atan, elektronik müziğin en heyecan verici gruplarından Moderat, 11 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro sahnesi üzerinde ayakta olacak! Biletler çok yakında satışa çıkacak.

Dünyanın en önemli elektronik müzik sahneleri arasında bulunan Berlin’den çıkan Moderat, Apparat ismiyle tanınan Sascha Ring ve Modeselektor üyeleri Gernot Bronsert ile Sebastian Szary’in ortak projesi. Hali hazırda elektronik müziğin yaratıcı ve üretken isimleri olarak tanınan üçlünün Moderat çatısı altında buluşması, bugüne kadar birbirinden başarılı 3 albüm ve 6 EP’ye hayat verdi.

Minimal techno, house, bass, glitch, IDM ve electronica gibi tarzları kendi süzgecinden geçiren Moderat, dünyanın en önemli sahnelerinde kapalı gişe konserler veriyor; en büyük festivallerde ise geniş kalabalıklara çalıyor. Son olarak, Nisan 2016 yılında yayınlanan yeni albüm III ile Berlinli grup, kaldığı yerden devam ediyor. Moderat grubunun bir üçleme olarak tanımladığı zincirin son halkası olan III, şimdiden yılın en iyi albümlerinden biri olarak gösteriliyor.

Yeni albüm III’nin ardından hayranları tarafından Türkiye’ye gelmesi sabırsızlıkla beklenen Moderat, 11 Kasım tarihinde Zorlu PSM Ana Tiyatro sahnesinde hiç şüphesiz ki unutulmayacak bir performans sergileyecek. Dinleyenleri uzun süre etkisinden çıkarmayacak bu konserin biletleri ise çok yakında satışa çıkacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT