En İyi Etkinliklere Ödül Yağacak

En İyi Etkinliklere Ödül Yağacak

Etkinlik Etkinlik Haberleri En İyi Etkinliklere Ödül Yağacak

Adaylar 1 Kasım 2014 – 1 Kasım 2015 tarih aralığında gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ile başvuru yapabilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 1, 2015

Turizm Medya Grubu’nun düzenlediği, 2016 yılı Mart ayında 4.’sü gerçekleşecek, sektörün Oscar’ları olarak bilinen ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne başvurular başladı. Kasım ayına kadar devam edecek en iyilerin seçileceği sektörün en prestijli ödüllerine; etkinlikler, lansmanlar, davetler, çocuk etkinlikleri, avm etkinlikleri, belediye festivalleri gibi 33 kategoriden belirlenen kriterlere uygun olan başvurular kabul edilecek.

Etkinliklerin ve etkinlik mekânlarının en iyileri seçilecek

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne festivaller, gençlik festivalleri, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri spor ve gerilla etkinliği gibi toplam 33 kategoriden adaylar başvurabilecek. Adaylar 1 Kasım 2014 – 1 Kasım 2015 tarih aralığında gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ile başvuru yapabilecek.

Başvurular, www.miceodulleri.com web sitesi üzerinden, alanlarının en iyilerinin yer aldığı 90 kişilik jüri heyeti tarafından online oylanacak. Gerçekleşen ilk elemeler sonrası ise her dalda belirlenen üç aday, birinci seçilmek için jüri heyetine sunumlarını gerçekleştirecek. Yapılan oylamalar ve sunum sonrasında düzenlenecek görkemli tören ile ödüller sahiplerini bulacak.

Heyecanlı ödül töreni için geri sayım başladı

Bu yıl 4.sü gerçekleşecek olan ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri yine unutulmaz sahne şovları, görsel şölenler ve after party ile konuşulacak. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek görkemli ödül töreniyle 33 kategorinin en iyilerine ödülleri teslim edilirken, ödül töreni öncesi ve sonrası şovlar katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşatacak.

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri kategorileri ve ayrıntılı bilgi ve başvurular için www.miceodulleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT