Fotoistanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali - Başka Hayatlar

Fotoistanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali - Başka Hayatlar

Etkinlik Etkinlik Haberleri Fotoistanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali - Başka Hayatlar

Hem ulaşım, hem de festival ile ilgili tüm bilgilere www.fotoistanbul.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 9, 2015

Sosyal medyanın bizi adeta yeniden yaratarak birçok konuda sınıfta bırakmaya ve hem bireysel hem de toplumların üyeleri olarak halihazırda hissettiğimiz izolasyonu körüklemeye devam ettiği bir dünyada yaşıyoruz. İnsan olarak özünde yapmamız gerekense, artık biraz da başka taraflara bakmak… gerçek dünyaya adım atmak ve kaçırdıklarımızı anlayıp daha duyarlı davranabilmek. Başka Hayatlar böylesi karşılaşmalar için bir şanstır. Lütfen bize katılın.

Bu yıl 9 Ekim - 8 Kasım 2015 tarihleri arasında ikincisini düzenlediğimiz, FOTOİSTANBUL BEŞİKTAŞ ULUSLARARASI FOTOĞRAF FESTİVALİ'nin teması “BAŞKA HAYATLAR”.

‘Fotoİstanbul 2’, aralarında ROBERT FRANK, JOSEF KOUDELKA, ARA GÜLER, ANDERS PETERSEN, STANLEY GREENE, ATTA KİM, BERTIEN VAN MANEN, HALUK ÇOBANOĞLU, SITKI KÖSEMEN gibi ustaların da bulunduğu, 47 sanatçıyı sergileri ile ağırlıyor.

Sergilerin yanı sıra, 100'e yakın Slayt Gösterisi, 5 adet Usta Sohbeti, 7 adet Yuvarlak Masa Toplantısı, 250 seans portfolyo değerlendirmesi, kitap imza günü ve çeşitli etkinlikler fotoğraf ve sanatseverlerle buluşuyor olacak. Ortaköy'deki tarihi Yetimhane Binası’nda gerçekleşecek olan sergilerin bir diğer adresi, geçen yıl olduğu gibi, Beşiktaş’taki Demokrasi Parkı ve Barbaros Meydanı’dır. Mimar Sinan Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Beyoğlu Salt, Macar Kültür Merkezi ve Ortaköy Kültür Merkezi etkinliklerimizin izlenebileceği diğer adresler. Ayrıca Ara Gürel için, değerli katılımcıların yer aldığı, çok özel bir paneli PERA Müze’sinde düzenliyoruz.

Hem ulaşım, hem de festival ile ilgili tüm bilgilere www.fotoistanbul.org adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT