Hayal Gücü Onlardan Sorulur!

Hayal Gücü Onlardan Sorulur!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Hayal Gücü Onlardan Sorulur!

Ulusal Down Sendromu Derneği ile 2016 yılında başlayan iş birliğini bu yıl yeni bir etkinlikle devam ettiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 9, 2017

“Önemli olan ne çizdiğin değil, hayalin!” diyen Dogo, down sendromlu bireylerin duygusal dünyalarının zenginliğini gözler önüne sermek ve down sendromu farkındalık çalışmalarını desteklemek için Ulusal Down Sendromu Derneği ile 2016 yılında başlayan iş birliğini bu yıl yeni bir etkinlikle devam ettiriyor.

Etkinliğe Davet

2016 yılı Dünya Down Sendromu Günü’nde gerçekleştirilen yarışma sonucunda Ulusal Down Sendromu Derneği (UDSD) iş birliği ile down sendromlu bireylerin yaptığı çizimlerden özel bir koleksiyon hazırlanmış ve dernek faaliyetlerine kaynak oluşturmak üzere Dogo mağazalarında satışa sunulmuştu.

Dogo'nun kurucusu Gökhan Peksarı proje ile ilgili olarak "Ses getiren bu koleksiyon ile down sendromlu bireylerin duygusal zenginliğini tüm dünyaya duyurmuş olmaktan ve derneğe kaynak yaratmada köprü görevi görmüş olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2017 yılında proje yepyeni bir koleksiyonla devam edecek." dedi.

Konuyla ilgili UDSD “2016 yılında Dogo ile birlikte gerçekleştirdiğimiz projede down sendromlu çocuklarımız hayallerini çizdiler. Bu yıl da farklı tasarımlarla, yeni ürünlerde hayallerini göreceğiz. Onların farklılıkları kromozomda, yürekleri, duyguları, hayatımız aynı. Çocuklarımız biz de varız diyor ve bunu toplumun geniş kesimlerine ulaştırmamızda olanak sağladığı için DOGO'ya teşekkür ederiz.” şeklinde açıklama yaptı.

2017 özel koleksiyonu, 17 Mart'ta Dogo merkez ofisinde gerçekleşecek, 11 yaş üzeri down sendromlu bireylerin katılımına açık olan bir atölye çalışması ile ortaya çıkacak. Tüm katılımcıların tasarımları farklı ürünlere uyarlanarak yine DOGO mağazalarında satılacak ve elde edilecek gelir UDSD’nin bilinçlendirme çalışmalarını desteklemek üzere derneğe aktarılacak.

Gün/Saat: 17 Mart Cuma/12:00
Adres: Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10014. Sk. No:1, 35620 Çiğli İzmir
info@ulusaldown.com
ulusaldown.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT