Hisart Müzesi, 23 Nisan'da Çocukları Bekliyor

Hisart Müzesi, 23 Nisan'da Çocukları Bekliyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Hisart Müzesi, 23 Nisan'da Çocukları Bekliyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tarihe canlı tanıklık yapan Hisart’ ı ziyaret edecek ilk ve orta öğretim öğrencilerine giriş ücretsiz olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 13, 2016

HAYDİ ÇOCUKLAR HİSART ‘A
İstanbul Çağlayan’da yer alan Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi 23 Nisan’da çocukları bekliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tarihe canlı tanıklık yapan Hisart’ ı ziyaret edecek ilk ve orta öğretim öğrencilerine giriş ücretsiz olacak.
Üstelik müzeyi ziyaret edecek çocukları sürpriz hediyeler bekliyor.

Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi Roma imparatorluğu, Anadolu Selçuklu Devleti, Osmanlı İmparatorluğu, Kurtuluş Savaşı,1.ve 2.Dünya Savaşı,Körfez Savaşı gibi,dünya tarihine etki eden medeniyet ve olaylara ait askeri ve etnografik eserlerin sergilendiği bir müzedir. Müzedeki eserler, gerçek veya kurgu ürünü olayların, 3 boyutlu olarak modellenmesi anlamına gelen Diorama tekniği ile sergileniyor.

Hisart müzesi içerisinde yer alan Fantastik cafe’de ki starwars, kızıldereliler, Vikingler gibi bilim kurgu ve çizgi roman kahramanları çocuklara farklı bir dünyanın kapılarını aralatıyor. Çocukların heyecan ve merakla gezeceği Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi 23 Nisan’da sürprizleri ile tüm ziyaretçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT