İstanbul Blue Night ile Şehrin Ritmiyle Buluş!

İstanbul Blue Night ile Şehrin Ritmiyle Buluş!

Etkinlik Etkinlik Haberleri İstanbul Blue Night ile Şehrin Ritmiyle Buluş!

Bu sene dördüncü kez gerçekleşecek olan “İstanbul Blue Night” şehir festivali, şubat ayında İstanbullularla bir kez daha buluşacak ve 28 Şubat’ta final performansları ile eğlenceyi doruğa çıkartacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 22, 2014

Bu sene dördüncü kez gerçekleşecek olan “İstanbul Blue Night” şehir festivali, şubat ayında İstanbullularla bir kez daha buluşacak ve 28 Şubat’ta final performansları ile eğlenceyi doruğa çıkartacak. Her senenin Şubat ayında İstanbul’u mavinin ruhuna boyayıp, sanatsal ve eğlenceli aktiviteler eşliğinde kutlanan İstanbul Blue Night, Alman dans efsanesi R.I.O., son dönemin parlayan yıldızı Mabel Matiz ve Kavak Yelleri dizisinin müzikleriyle tanınan Pinhani gibi isimlerin Beyoğlu’nun en popüler mekanlarında vereceği konserler ve sürpriz sokak aktiviteleriyle adından söz ettirecek. İstanbul Blue Night coşkusuna ortak olmak için biletler Biletix’te.

Bu sene ilk olarak 21 Şubat’ta Babylon’da gerçekleşen, ünlü oyuncu Elijah Wood ve DJ Turquoise Wisdom’ın bir araya gelerek oluşturduğu Wooden Wisdom performansı ile startı veren ve ilk kez yıl içinde de etkinliklerine devam edecek olan İstanbul Blue Night şehir festivali eğlencesi, 28 Şubat gecesi Alman dans efsanesi R.I.O., son dönemin parlayan yıldızı Mabel Matiz ve Kavak Yelleri dizisinin unutulmaz şarkılarına imza atan Pinhani gibi isimlerin Beyoğlu’nun en popüler mekanlarında vereceği konserlerle doruk noktasına çıkacak. Birbirinden güzel konserlerin yanı sıra, şubat ayı boyunca aktivitelerini sürdürecek ve Beyoğlu sokaklarında sanatseverlere süprizler sunacak. Uninvited Jazz Band gibi sokak müzisyenlerine de çeşitli mekanlarda sahne alma şansı tanıyacak olan İstanbul Blue Night’ta Beyoğlu sokaklarında grafitti sanatçılarını da görmek ve İstiklal Caddesi’nin sembolü olan tramvayda performans sergileyecek Rhythm Arena grubuyla dans etmek mümkün olacak.

Aynı gece Beyoğlu’nun pek çok noktasında farklı müzik türleri ve DJ performansları ile farklı zevklere hitap edecek olan İstanbul Blue Night’ın daha sonra açıklanacak sürpriz isimleri için de takipte olun!

İstanbul Blue Night geçtiğimiz sene de dünyaca ünlü şarkıcı PSY’nin Tepebaşı’nda verdiği konserle adından sıkça söz ettirmişti.

28 Şubat gecesi İstanbul Blue Night coşkusuna tanıklık edebilmek için biletler Biletix’te sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT