İstanbul Kite Festival Başlıyor

İstanbul Kite Festival Başlıyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri İstanbul Kite Festival Başlıyor

Festival boyunca müzik, güneş, deniz, spor ve sponsor aktiviteleri izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, düzenlenecek etkinliklerle katılımcılar, görsel şölene, spora ve eğlenceye doyacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 2, 2016

İSTANBUL’DA YILIN EN RENKLİ YAZ ORGANİZASYONU İSTANBUL KITE FESTIVAL’DE SPOR, MÜZİK VE YAŞAM STİLİ BİR ARAYA GELECEK
TÜRKİYE’NİN EN İYİ KITEBOARD SPORCULARI BURC BEACH’TE BULUŞACAK

Maximum Kart ana partnerliğinde, Türkiye Yelken Federasyonu ve Playmaker Sports&Entertainment tarafından organize edilen spor, müzik, yaşam stili festivali ‘İstanbul Kite Festival’ kiteboard tutkunları ile buluşuyor. Sony ve Borusan Otomotiv’in de katkılarıyla 10-14 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’un gözde plajı BURC Beach’te gerçekleşecek ‘İstanbul Kite Festival’de heyecan dorukta olacak.

Festival boyunca müzik, güneş, deniz, spor ve sponsor aktiviteleri izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, düzenlenecek etkinliklerle katılımcılar, görsel şölene, spora ve eğlenceye doyacak.

Maximum Kart ana partnerliğinde, Türkiye Yelken Federasyonu ve Playmaker Sports&Entertainment tarafından düzenlenecek Türkiye’nin en büyük ulusal kiteboard organizasyonu ‘İstanbul Kiteboard Festival’ 10-14 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Bir prestij ve ünvan yarışı olan Maximum Kiteboard Turkish Open’da, kitefoil, slalom ve freestyle kategorilerinde, birbirinden iddialı 120 sporcu şampiyonluk için yarışacak.

Kiteboard için en uygun sahillerden biri olan Kilyos’ta yer alan BURC Beach’te düzenlenecek olan Maximum Kiteboard Turkish Open’e Taner Aykurt, Ejder Ginyol, Armağan Ersolak, Başak Çakmak, Enç Özen, Serkan Erkek, Alperen Beyli, Kerem Balık, Çisil Özen, Arzu Taylan gibi şampiyon isimler katılacak. Final yarışları sonunda kitefoil, slalom ve freestyle disiplinlerinde kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren sporcular ödüllendirilecek.

2013 yılından beri Maximum Kart’ın desteği ile gerçekleşen Türkiye’nin en büyük kiteboard organizasyonu Maximum Kiteboard Turkish Open, her sene içeriğini daha da zenginleştirerek kiteboard sporuna duyulan ilginin artmasını sağlıyor.

Organizasyonun diğer sponsorları arasında, Arçelik, Arbella, Power TV, Power FM, NTV Spor ve BÜMED yer alıyor.

Windsurf’ü andıran, ancak yelken yerine ‘kite’ adı verilen ve uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu olan ‘Kiteboard’, dünyada en popüler sporları arasında yer alıyor. Görselliği ve izleyicide bıraktığı heyecan da son yıllarda ‘Kiteboard’un en çekici su sporu olmasını sağlıyor.

Sony Hang Time Race ile BURC Beach’te heyecan doruğa çıkacak!
Sony isim sponsorluğunda gerçekleşecek bu özel kategori yarışında, kitelar en uzun süre boyunca havada asılı kalma mücadelesi verecek. Rüzgar ve uçurtma koordinasyonu adına dayanıklılık gerektiren, izleyicide büyük heyecan uyandıran en renkli yarışmalardan biri olan Hang Time Race’ta, sporcular, rüzgara karşı ne denli kuvvetli olduklarını gösterecek ve uçurtmalarını en uzun süre havada tutmak için mücadele edecek.

Sony SUP Race ile herkes eğlenceye kürek çekecek!
Son yılların gözde su sporları arasında yer alan Stand-Up Paddle Board ile eğlence katlanarak artacak. Teknik bir tecrübe gerektirmeyen Stand-Up Paddle Board, suda sörf tahtası üzerinde kürek çekilerek yapılıyor ve kardio adına en etkili bedensel faaliyet arasında yer alıyor. Sony isim sponsorluğunda gerçekleşecek SUP Race, keyifli görüntülere sahne olacak ve plajdaki herkese açık bir mücadele olmasıyla heyecan verici bir deneyim yaşatacak.

İstanbul Kite Festival’de bir ilk
Kiteboard tutkunları ve kiteboard ile ilk kez tanışacaklar, BURC Beach’te sezonun en iyi ekipmanlarının tanıtılacağı fuar alanında, hem ürünlerle ilgili bilgi alabilecek hem de BURC Beach’te tüm ürünleri deneyimleme fırsatı elde edecek.

BURC Beach’te Spor ve Müzikle Dopdolu Bir Hafta!
Festivalde yarışların yanı sıra gün batımı partileri de yer alacak. Gündüzden geceye, kumsal partileri, dj performansları ve canlı müzikler ile izleyiciler yarışların yanı sıra eğlenceye ve müziğe dolacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT