İstanbul Optimum Outlet, Herkesi Kitap Okumaya Davet Ediyor

İstanbul Optimum Outlet, Herkesi Kitap Okumaya Davet Ediyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri İstanbul Optimum Outlet, Herkesi Kitap Okumaya Davet Ediyor

İstanbul Optimum Outlet, başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle, herkese kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 4, 2014

Alışverişin en renkli adresi İstanbul Optimum Outlet, başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle, herkese kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor. Proje kapsamında ziyaretçiler, alışverişin tatlı yorgunluğundan sonra, İstanbul Optimum’da kitap okuma fırsatı da buluyor. Ziyaretçilerini kitap okumaya teşvik etmekle kalmayan Optimum, gelecek nesillerin de okuma alışkanlığı kazanmasına katkıda bulunuyor.

İstanbul Optimum Outlet’te uygulanan projede, AVM yönetimi tarafından satın alınan kitaplar, ziyaretçilerin okuması için ortak alanlardaki oturma gruplarına bırakılıyor. Ziyaretçiler, kitapları okuduktan sonra tekrar yerine bırakırken kısa süre içinde bitiremeyecekleri bir kitabı okumaya başlayanlar ise kitabı, tekrar AVM’ye geri getirmek üzere evlerine götürebiliyorlar. Böylece kitaplar elden ele dolaşarak birçok kişi tarafından okunabilirken, kitap okuma alışkanlığı da yaygınlaştırılmış oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT