İstanbullu Gençler Cumhuriyet Bayramı’nda Dolmabahçe’de Buluşuyor!

İstanbullu Gençler Cumhuriyet Bayramı’nda Dolmabahçe’de Buluşuyor!

Etkinlik Etkinlik Haberleri İstanbullu Gençler Cumhuriyet Bayramı’nda Dolmabahçe’de Buluşuyor!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tarihi Dolmabahçe Sarayı’nı gezmek ve bilgi almak amacı ile www.ibbgençlik.meclisi sitesindeki forma başvuru yapılabiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 28, 2015

İBB Gençlik Meclisi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün içinde bulunduğu ve kullandığı mekânları göstermek amacıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Dolmabahçe Sarayı ziyareti düzenliyor. Her yıl tüm yurtta kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Atatürk’ün vefat ettiği sarayı görmek ve tarihi atmosferi yaşamak amacıyla düzenlenen geziye 15-25 yaş arası herkes başvurabilir.

‘’TÜM İSTANBULLU GENÇLERİ BEKLİYORUZ’’

İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş; Atamızın bize armağan ettiği ve coşku ile kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında İstanbullu gençler olarak önce Atamızı vefat ettiği yerde anacaklarını anma etkinliğinden sonra İstanbullu gençler olarak İstanbul’un farklı yerlerinde yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılacaklarını söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tarihi Dolmabahçe Sarayı’nı gezmek ve bilgi almak amacı ile www.ibbgençlik.meclisi sitesindeki forma başvuru yapılabiliyor. Başvurular onaylandığı takdirde mesaj yolu ile bilgilendirme yapılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT