İstanbul’un Sesleri - İstanbul İçin Sesler

İstanbul’un Sesleri - İstanbul İçin Sesler

Etkinlik Etkinlik Haberleri İstanbul’un Sesleri - İstanbul İçin Sesler

Fransa ve Türkiye arasındaki edebiyat alanındaki önemli paylaşımlar Fransız Kültür Merkezi’nde bir edebiyat buluşmasına vesile olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 18, 2014

1923 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren Fransa’nın saygın edebiyat dergisi Europe, 2014 yılı Mart ayı sayısında "İstanbul’un Sesleri" adı altında İstanbullu şair ve yazarların yapıtlarını okuyucularıyla paylaşmıştı. Türkiye’de şiirseverlerin yakından takip ettiği Şiirden dergisi de bir sayısında Fransız şairlerin eserlerine yer verdi. Fransa ve Türkiye arasındaki edebiyat alanındaki bu önemli paylaşım Fransız Kültür Merkezi’nde bir edebiyat buluşmasına vesile olacak.

Europe dergisinde eserlerine yer verilen İstanbullu yazarların davetli olduğu ve her iki dergide yayınlanan metinlerden bazılarının da okunacağı bu etkinlik 9 Ekim Perşembe günü saat 19:00’da gerçekleşecek.

Sina Akyol, Hüsnü Arkan, Ataol Behramoğlu, Yiğit Bener, Nedim Gürsel, Küçük İskender, Mario Levi, Bejan Matur ve Müesser Yeniay’ın katılacağı bu edebiyat buluşmasına Europe dergisi yazarlarından şair Michel Ménaché ve Şiirden dergisi genel yayın yönetmeni Metin Cengiz eşlik edecek.

Simültane çeviri.Giriş ücretsizdir.

9 Ekim Perşembe, 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT