Helikopter Turuyla 15 Dakikada İstanbul’u Keşfedin

Helikopter Turuyla 15 Dakikada İstanbul’u Keşfedin

Etkinlik Etkinlik Haberleri Helikopter Turuyla 15 Dakikada İstanbul’u Keşfedin

İstanbul’un büyüleyici tarihi ve doğal güzelliklerini helikopter turuyla deneyimlemeye hazır mısınız? Kaan Air’ın 15 dakikadan başlayan helikopter turlarıyla, İstanbul’un simgesel yapılarının ilham verici görüntüsünü kuş bakışı seyrederek manzaranın keyfini çıkarın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 23, 2017

Dünyanın en önemli helikopter üreticilerinden İtalyan Leonardo Helicopters ve Russians Helicopters / Kamov distribütörlüklerini yapan ve dünyaca ünlü iş jeti üreticilerinden Gulfstream uçaklarının da Türkiye Ticari Satışlar temsilcisi olan Kaan Air, düzenlediği helikopter turlarıyla ayakları yerden kesiyor.

Kaan Air; vergiler dahil 49 €'dan başlayan fiyatlarla satışa sunduğu 15 dakikalık, helikopter turları ile İstanbul'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini gökyüzünden izlemek isteyenlere muhteşem bir deneyim yaşatıyor. Boğaz, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahında yapılan tur, İstanbul’u bambaşka açıdan göstererek misafirlerine unutulmayacak görsel bir şov sunuyor.

Siz de keşif rotasına katılmak, İstanbul’un doğal güzelliklerine havadan tanık olmak istiyorsanız https://bilet.kaanair.com ‘u ziyaret ederek bilet satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT