Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması 2017

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması 2017

Etkinlik Etkinlik Haberleri Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması 2017

Kadıköy Belediyesi, sanatçı ve edebiyatçıları yeni eserler yaratmaya özendirmek için müzik ve sahne sanatları dallarında değişik ödüllü yarışmalar düzenliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 28, 2016

Kadıköy Belediyesi beste yarışması düzenliyor. 35 yaş altı genç kompozitörlere açık beste yarışmasına son katılım tarihi 30 Aralık 2016.

Kadıköy Belediyesi, sanatçı ve edebiyatçıları yeni eserler yaratmaya özendirmek için müzik ve sahne sanatları dallarında değişik ödüllü yarışmalar düzenliyor. Bunlardan biri de, 2017 yılında sonuçlanması planlanan Türk bestecileri için açılan “Kadıköy Belediyesi Ulusal Süreyya Operası Beste (oda orkestrası için süit) Yarışması”

Geçtiğimiz yıllarda yapılan genç "piyano" ve "keman" icracılarına yönelik yarışmaların ardından "beste" alanında açılan "Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması 2017" Süreyya Operası'nda yapılacak olan üçüncü yarışma olacak.

35 yaş altı genç kompozitörlere açık olan yarışmanın Seçici Kurul'u Cihat Aşkın, Gürer Aykal, Oğuzhan Balcı, Turgay Erdener, Rengim Gökmen, Yalçın Tura ve Hasan Uçarsu'dan oluşuyor.

Birinciye 10.000 TL, ikinciye 7.500 TL, üçüncüye 5.000 TL ve bir adet 2.500 TL mansiyon ödülünün verileceği yarışmada Seçici Kurulca uygun görülen eserlerin, belediye tarafından kaydı ve CD olarak basımı yapılacak.

Bestecilerin eserlerini 30 Aralık 2016 tarihine kadar gönderebilecekleri yarışmanın finali halka açık olarak 6 Mart 2017 Pazartesi akşamı Süreyya Operası'nda yapılacak ve ödül töreni konserin ardından aynı gece gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve yarışma şartnamesi www.sureyyabesteyarismasi.kadikoy.bel.tr internet adresinden edinilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT