Kadıköy’de Tiyatro Şenliği Var!

Kadıköy’de Tiyatro Şenliği Var!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Kadıköy’de Tiyatro Şenliği Var!

Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle sezonu tiyatro şenliğiyle açıyor. 9 gün sürecek tiyatro şenliğinde 14 mekanda 29 oyun izleyici ile buluşacak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 23, 2016

Kadıköy’de düzenli olarak gösterim yapan tiyatro topluluklarının girişimiyle kurulan Kadıköy Tiyatroları Platformu, Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle sezonu tiyatro şenliğiyle açıyor. 9 gün sürecek tiyatro şenliğinde 14 mekanda 29 oyun izleyici ile buluşacak.

Kadıköy'de sahnesi olan ve olmayan 40 tiyatro topluluğunun geçtiğimiz yıl tiyatronun sorunlarını paylaşmak, çözüm üretmek ve tiyatro sanatı adına birbirleri ile dayanışmak için kurduğu Kadıköy Tiyatroları Platformu bu yıl 1 Ekim'den başlayarak Kadıköy'de 9 gün sürecek bir şenlik düzenliyor. Şenlik boyunca çocuklar ve yetişkinler için oynanacak oyunların yanı sıra dört farklı atölye de yapılacak.

14 MEKÂN 29 OYUN
14 farklı mekânda 29 farklı oyun sahnelenecek şenlikte yüzlerce seyirci ile buluşma hedefleniyor. Şenlikte birçok ekip yeni oyunlarının prömiyerini gerçekleştirecek. 30 Eylül Cuma günü saat 18.30’da Mehmet Ayvalıtaş Meydanı’nda müzik ve doğaçlama gösterilerle başlayacak olan şenlik 9 gün sürecek.

Kadıköy Belediyesi katkılarıyla yapılan Kadıköy’deki tüm tiyatroların haritasının dağıtılacağı etkinliklerin biletleri oyunların sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilecek. Tüm oyunlar için belirlenen bilet fiyatının 20 TL olduğu şenlikte oyunlar 20.30’da başlayacak.

ÇOCUK OYUNLARI ÜCRETSİZ
Şenlikte çocuk izleyiciler unutulmadı. Çocuk izleyiciler için sahnelenecek oyunların tamamı Kadıköy Belediyesi’nin de katkılarıyla ücretsiz olacak. Çocuk oyunların seans saatleri 13.00 ve 15.00.

Ayrıntılı Bilgi: www.kadikoytiyatrolari.com
bilgi@kadikoytiyatrolari.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT