Karlar Ülkesi (Frozen) Ülker'den Tüm Çocuklara 23 Nisan Hediyesi!

Karlar Ülkesi (Frozen) Ülker'den Tüm Çocuklara 23 Nisan Hediyesi!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Karlar Ülkesi (Frozen) Ülker'den Tüm Çocuklara 23 Nisan Hediyesi!

Ülker Çocuk Sinema Şenliği, çocukları Disney Animasyon Stüdyoları’nın Oscar® ödüllü filmi “Karlar Ülkesi” ile buluşturuyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nisan 9, 2014

• 24 Nisan günü Oscar ödüllü animasyon film “Karlar Ülkesi” (Frozen) Ülker’den tüm çocuklara hediye! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Ülker’in çocuklara hediyesi olan Ülker Çocuk Sinema Şenliği kapsamında, tüm çocuklar Karlar Ülkesi’ni ücretsiz izleyebilecekler.

• Her sene 23 Nisan haftasında heyecanla beklenen Ülker Çocuk Sinema Şenliği, bu yıl 7. kez perde açıyor. 6 yılda 750 bini çocuk toplam 912 bin kişiye ulaşan şenlik, bu yıl 62 ilde düzenlenerek Türkiye’nin en kapsamlı çocuk şenliği olma özelliğini sürdürecek.

• Ülker Çocuk Sinema Şenliği bu yıl çocukları tüm aileye hitap eden ve güvenilir eğlencenin adresi The Walt Disney Company Türkiye işbirliğiyle Disney Animasyon Stüdyoları’nın Oscar® ödüllü filmi “Karlar Ülkesi” ile buluşturuyor.

Her yıl 23 Nisan haftasında düzenlenen, Türkiye’nin en yaygın çocuk etkinliği olma özelliğine sahip Ülker Çocuk Sinema Şenliği bu yıl da geleneği bozmuyor. Bu sene 24 Nisan Perşembe günü düzenlenecek olan şenlik, ayrıcalıksız olarak tüm çocukları sinema ile buluşturmayı, hayatlarında mutlu bir an yaratmayı amaçlıyor. Bu yıl Ülker Çocuk Sinema Şenliği kapsamında, 62 ilde tüm çocuklar Disney Channel’ın sevilen çizgi filmlerinden kısa bir derlemenin ardından Disney Animasyon Stüdyoları’nın Oscar® ödüllü filmi “Karlar Ülkesi”ni sinemalarda ücretsiz olarak izleyebilecek.

Elde ettiği uluslararası başarıların yanı sıra, Disney’in Türkiye’de şimdiye dek en iyi açılışını yapan ve en yüksek hasılat elde eden animasyon filmi olma özelliği de taşıyan Karlar Ülkesi’nde; korkusuz ve iyimser Anna, Arendelle krallığını sonsuz kış içinde bırakan kız kardeşi Elsa'yı bulmak üzere, dayanıklı dağ adamı Kristoff ve onun sadık ren geyiği Sven ile birlikte efsanevi bir maceraya çıkar. Bu macera sırasında gizemli yaratıklarla ve eğlenceli bir kardan adam olan Olaf ile karşılaşan Anna ve Kristoff, krallığı kurtarma mücadelelerinde doğa şartları ile de savaşırlar. Karlar Ülkesi seyircileri, ülkelerini kurtarmak isteyen bu cesur kahramanların komik ve fantastik öyküsüne şahit olacak. Filmin yönetmenliğini Chris Buck ve Jennifer Lee yapıyor.

Türkiye’nin aynı anda en fazla ilde çocuğa ulaşabilen sosyal sorumluluk projesi olan Ülker Çocuk Sinema Şenliği, her yıl Yıldız Holding ve şirketlerinden 600’ü aşkın gönüllünün çalışmasıyla hayata geçiriliyor. Şenlik, Ülker ve markalarının çeşitli aktiviteleri ve sinema çıkışında dağıtılacak hediye kutuları ile de renkleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Ne zaman 2000 kaçta
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT