Keyifli Ramazan Akşamları

Keyifli Ramazan Akşamları

Etkinlik Etkinlik Haberleri Keyifli Ramazan Akşamları

Kadir Gecesi haricinde tüm Ramazan boyunca devam edecek olan etkinlikler; iftardan 30 dakika önce başlayıp, iftardan 30 dakika sonrasına kadar devam edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 10, 2016

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, eğlence ve keyif dolu bir Ramazan programı sunuyor. 2016 senesinde Ramazan ayını geleneksel etkinliklerle karşılayan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçiler, Ramazan’ın ilk gününden, Arife gününe kadar devam eden etkinliklerde eski Ramazanların tadını tekrar yakalayacaklar.

Mehter Takımı, Sema Gösterisi, Ney Dinletisi, Fasıl Dinletisi, Hacivat & Karagöz, Orta Oyunu gibi etkinlikler, özel dekorasyonları ile Maltepe Park teras alanında ziyaretçileri bekliyor. 1 Temmuz tarihine denk gelen Kadir Gecesi haricinde tüm Ramazan boyunca devam edecek olan etkinlikler; iftardan 30 dakika önce başlayıp, iftardan 30 dakika sonrasına kadar devam edecek. Ziyaretçilerin geleneksel gösteriler eşliğinde, eski Ramazanların kokusunu, tadını bulacakları keyifli anlara, sürpriz Ramazan ikramları da eklenecek. Büyüğünden küçüğüne tüm ziyaretçilerin keyif alçağı etkinliklerde Ramazan tüm gelenekselliği ile yaşatılacak.

Esenkent metro durağı çıkışında yer alan Maltepe Park Alışveriş Merkezi; merkezi ve kolay ulaşılabilir konumu, zengin marka karması, teras alanları, yemek alanı ve renkli etkinlikleri ile Anadolu Yakası’nda bir alışveriş merkezinden çok daha fazlası yani bir yaşam merkezi olarak ziyaretçilerine hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT