KÜÇÜK ARKADAŞIM’a Bir Kalem Bir Silgi Kampanyası

KÜÇÜK ARKADAŞIM’a Bir Kalem Bir Silgi Kampanyası

Etkinlik Etkinlik Haberleri KÜÇÜK ARKADAŞIM’a Bir Kalem Bir Silgi Kampanyası

Bu zarfların her birinde 3 kurşun kalem, 1 kırmızı kalem, 1 kareli harita metot defteri, 1 çizgili harita metot defteri, 1 silgi ve 1 kalemtıraş bulunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2015

Bu sene 3. sü düzenlenen ve birinci yıl 1978 adet, ikinci yıl 3543 zarf gönderilen kampanyanın bu yılki hedefi 7.000 zarfı çocuklara ulaştırmak olarak belirlendi. Multinet Up’ın sponsorluğun da gönderimler 30 Ekim 2015’te sona eriyor.

Köy okullarında okuyan öğrencilere yardım

“Küçük Arkadaşım” kampanyası köy okullarındaki öğrencilere kırtasiye ürünleri sağlayarak onlara destek olmayı hedefliyor. Bağış olarak para kabul edilmeyen projede, katılımcılar kendi emekleriyle öğrenciler için küçük kırtasiye ürünlerinin toplanmasını sağlıyor. Kampanya Multinet Up tarafından destekleniyor.

Bu çalışmada öncelikle kampanya tarihleri belirleniyor, destekçiler ile anlaşmalar yapılıyor ve afiş tasarımları tamamlanıyor. Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapılıyor. Organizasyon Gönüllü Çalışanlar, Bağışçılar ve Köy Okulları olarak 3’e ayrılıyor.

Köy okullarında görev yapan öğretmenler kampanya yetkilileri ile iletişime geçerek okulları ve öğrenci sayısıyla ilgili bilgi veriyor. Milli Eğitim Bakanlığı sitesinden bu bilgiler kontrol edilerek onay sürecine alınıyor. Onay süreci tamamlandıktan sonra kargo gönderim işlemlerine geçiliyor.

Bağışçılar, içine kırtasiye ürünlerinin yanı sıra not veya mektup da koyabilecekleri zarfları paylaşılan kampanya adresine gönderiyorlar. Eğer isterlerse zarflama ve kolileme çalışmasına katılarak gönüllülerle birlikte kampanyaya yardımı sürdürüyorlar. Gönüllü çalışanlar ise gönderilen tüm zarfları tek tek kontrol ederek eksiklik olmamasını veya herhangi bir siyasi mesajın yer almamasını sağlıyorlar. Daha sonra bağışlar tekrar zarflanıyor, kolileniyor ve ilgili okullara gönderiliyor.

Kargo ulaştıktan sonra öğretmenlerden zarflar dağıtılırken çekilen fotoğrafları göndermeleri isteniyor. Geçen senelerde köy okullarında görev yapmış ve kampanya kapsamında bağış zarfları gönderilen okullardaki öğretmenlerin veya kampanyanın takipçilerinin de okul önermeleri mümkün oluyor.

Bu yıl çıta daha yükseğe konuldu

3 yıldır devam eden ve Multinet Up’ın da desteklediği kampanyada çocuklara ilk yıl 1.978, ikinci yıl ise 3.543 zarf ulaştırıldı. Bu sene ise 7.000 zarf gönderilmesi hedefleniyor.

Bu zarfların her birinde 3 kurşun kalem, 1 kırmızı kalem, 1 kareli harita metot defteri, 1 çizgili harita metot defteri, 1 silgi ve 1 kalemtıraş bulunuyor.

Küçük Arkadaşım’ı takip etmek için
www.kucukarkadasim.org
https://www.facebook.com/kucukarkadasim
https://twitter.com/Kucuk_Arkadasim
https://instagram.com/kucukarkadasim/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT