Le Cordon Bleu Mart Ayına Hızlı Giriyor

Le Cordon Bleu Mart Ayına Hızlı Giriyor

Özyeğin Üniversitesi ile dünyanın en ünlü mutfak sanatları okulu Le Cordon Bleu, mutfağın büyülü dünyasına doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 21, 2017

Dünyanın önde gelen mutfak sanatları kurumu Le Cordon Bleu, dünyaca ünlü şeflerinin eğitim vereceği atölyelerini başlatıyor. 4 Mart’ta başlayacak atölyeler, Le Cordon Bleu’nün Özyeğin Üniversitesi’ndeki Mükemmellik Merkezi tesislerinde gerçekleşecek. Özel günlerde sevdiklerine lezzetli ve şık hediyeler vermek isteyenlere yönelik hazırlanan atölyelerin içerik ve programları ise şöyle:

1.

Restoran Tatlıları

4 Mart 2017, Cumartesi

10:30 – 17:00

Le Cordon Bleu İstanbul’da, Restoran Tatlıları Atölyemizde mükemmel tatlıyı hazırlamayı öğrenin.

Katılımcılarımız, tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm hazırlık aşamaları Pastacılık Master Şeflerimiz ile birlikte nasıl yapılacağını öğrenecek.

Ders içerikleri:
Pandispanya bazı
Ahududu kreması
Lavantalı dondurma
Frenk üzümlü tuile
Egzotik meyveli sorbe
Karamelli mus

2.

Peru Mutfağı

11 Mart 2017, Cumartesi

10:30 – 17:00

Tarihin eski uygarlıklarına ev sahipliği yapmış ve zengin kültür mirasıyla bilinen Peru mutfağını Le Cordon Bleu’nün master şefleriyle keşfetmek ister misiniz? O halde, sizi dünyanın en fazla çeşitlilik gösteren mutfaklarından birini deneyimlemek için Le Cordon Bleu İstanbul’a bekliyoruz.

Ders içerikleri:
Karışık Ceviche
Karidesli Chupe çorbası
Sote dana eti, kişnişli pilav ile

Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır:
Temel mutfak kesim teknikleri
Balık fileto ve ince kesim tekniği
Balık ve et marinasyon tekniği
Balık suyu yapım tekniği
Karides hazırlama tekniği
Poşeleme tekniği
Wok’ta kızartma tekniği

2.

Kruvasan ve Briyoş Atölyesi

18 Mart 2017, Cumartesi

10:30 – 17:00

Program katılımcıları, Michelin yıldızlı restoranlarda ve 5 yıldızlı otellerde çalışmış eğitmen şeflerimizden, Fransız Klasiklerinden Brioche (Briyoş) ve de Croissant (Kruvasan) yapımının inceliklerini öğrenip, profesyonel teknikleri öğrenme ve deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Ders içerikleri :
Brioche (Briyoş)
Croissant (Kruvasan)

Ücrete dahil hizmetler:
Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

Le Cordon Bleu Mart Ayına Hızlı Giriyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT