League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali

League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali

Etkinlik Etkinlik Haberleri League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali

Türkiye’nin En Büyük Espor Organizasyonuna Ülker Sports Arena Ev Sahipliği Yapacak!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 17, 2014

Avea Woops İşbirliğiyle 12 Temmuz Tarihinde Ülker Sports Arena’nın Büyülü Atmosferinde Gerçekleşecek Olan ve Biletlerin 15 Mayıs’ta Biletix’te Olacağı League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali İçin Geri Sayım Başladı!

eSpor dünyada olduğu gibi Türkiye’de de her gün daha fazla insan tarafından takip ediliyor. Tüm eSpor severlerin bildiği gibi, geçtiğimiz yıl League of Legends Türkiye Büyük Finali, Küçük Çiftlik Park’ta binlerce canlı seyircinin önünde gerçekleşti. Türkiye’de de eSpor’un hızla büyümesinin ardından, League of Legends Türkiye Büyük Finali’ne yakışacak atmosfer olarak, daha önce birçok büyük organizasyona imza atmış 15.000 kişi kapasiteli Ülker Sports Arena olarak seçildi.

Türkiye’de düzenlenen en büyük eSpor organizasyonu olacak olan League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali, Avea Woops Türkiye resmi ortaklığıyla 12 Temmuz’da Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek. 2014 sezonunun Türkiye şampiyonunun belirleneceği final maçlarına Türkiye’nin her yerinden binlerce eSpor sevdalısı tanıklık edecek. Etkinliğin biletleri ise 15 Mayıs’tan itibaren Biletix’te olacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış resmi sporculardan oluşan finalist 2 takım, büyük kupa için tüm hünerlerini Ülker Sports Arena’da binlerce eSpor taraftarı önünde sergileyecek. Türkiye Büyük Finali’nin toplam ödül havuzu bu sene toplamda 112.500 TL.

12 Temmuz 2014 tarihinde tüm gün muhteşem bir atmosferde devam edecek olan League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali’nde, katılımcıları her zaman olduğu gibi nefes kesen mücadeleler, sürpriz etkinlikler ve hediyeler bekleyecek. Türkiye’nin en büyük, en canlı ve en dinamik e-spor finalini kaçırmayın!

http://tr.leagueoflegends.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT