Madame Tussauds’dan Temmuz Ayı Boyunca Yüzde 50 İndirim

Madame Tussauds’dan Temmuz Ayı Boyunca Yüzde 50 İndirim

Etkinlik Etkinlik Haberleri Madame Tussauds’dan Temmuz Ayı Boyunca Yüzde 50 İndirim

Hafta içi her gün 12.00-14.00 saatleri arasında gişelerden alınan biletlerde uygulanan %50 indirimi kaçırmayın, en sevdiğiniz yıldızlarla birlikte vakit geçirmenin keyfine varın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2017

Madame Tussauds İstanbul’da Temmuz ayı boyunca hafta içi 12.00-14.00 saatleri arasında gişelerden alacağınız biletlerde %50 indirim var! Fırsatı kaçırmayın evde sıcaktan değil hayranı olduğunuz yıldızların karşısında mutluluktan eriyin.

250 yıllık büyüleyici bir tarihe sahip balmumu müzesi Madame Tussauds İstanbul, Temmuz ayı boyunca yarı yarıya indirim fırsatı sunuyor. Hafta içi her gün 12.00-14.00 saatleri arasında gişelerden alınan biletlerde uygulanan %50 indirimi kaçırmayın, en sevdiğiniz yıldızlarla birlikte vakit geçirmenin keyfine varın.

İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında ziyaretçilerini karşılayan Madame Tussauds İstanbul’da; tarih, kültür-sanat, spor ve eğlence dünyasından 60’a yakın balmumu figürü arasında Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Arda Turan, Angelina Jolie, Brad Pitt, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Justin Bieber, Madonna, Michael Jackson gibi isimler yer alıyor. Ziyaretçiler bu ünlü isimlerin figürlerini yakından incelerken, MFÖ ile aynı sahnede şarkı söyleyip, Victoria Beckham’la yan yana oturacakları, Michael Jackson’ın kostümünüyle dansedip, Messi ve Neymar ile aynı kaleye şut çekebilecekleri bir eğlence fırsatı yakalıyor; farklı zamanlarda farklı coğrafyalarda yaşamış olan ünlüleri bir arada görme şansına sahip oluyorlar.

Madame Tussauds İstanbul’da güzel bir gün geçirmek isteyenler ayrıntılı bilgiye https://www.madametussauds.com/istanbul/tr/biletler/ adresinden ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT