Mark Knight, Alexander Kowalski, Jackmaster ve Daha Pek Çok DJ Nisan'da İstanbul, İzmir ve Ankara’da!

Mark Knight, Alexander Kowalski, Jackmaster ve Daha Pek Çok DJ Nisan'da İstanbul, İzmir ve Ankara’da!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Mark Knight, Alexander Kowalski, Jackmaster ve Daha Pek Çok DJ Nisan'da İstanbul, İzmir ve Ankara’da!

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Enerji İçeceği Nisan ayında sevilen DJ’leri elektronik müzik severlerle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 4, 2017

Mark Knight, Alexander Kowalski, Jackmaster, Oliver Huntemann ve daha pej çok DJ Nisan ayı boyunca burn Enerji İçeceği desteğiyle İstanbul, İzmir ve Ankara’nın sevilen kulüplerinde müzikseverlerle buluşacak!

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Enerji İçeceği Nisan ayında sevilen DJ’leri elektronik müzik severlerle buluşturuyor.

Efsanevi DJ Mark Knight, 7 Nisan’da İstanbul’da Klein’da, 8 Nisan’da ise İzmir’de Container Hall’da burn Energy İçeceği desteğiyle sahne alacak. Elektronik müziğin efsane isimlerinden Mark Knight geçtiğimiz 10 yılda house, deep house ve tech-house tarzlarının tümünde çok büyük başarılara imza atmış olan bir isim, yaptığı sayısız prodüksiyon ve remixler ile dans müzik listelerini alt üst eden, sahibi olduğu Toolroom Records isimli plak şirketiyle de tüm listeleri domine ederek bu kültürün en önemli isimlerinden biri haline gelmiş olan efsane DJ ve prodüktör Mark Knight, Faithless, Black Eyed Peas ve Underworld gibi isimlerle beraber çok konuşulan işlere imza attı. Aldığı sayısız ödülün yanı sıra Grammy adaylığı da bulunan Mark Knight günümüzün en önemli dans müziği DJ’lerinden biri.

8 Nisan’da Garajistanbul burn Energy İçeceği desteğiyle dünya techno sahnesinin en önemli isimlerinden efsane Oliver Huntemann’ı ağırlayacak. Kavramsal prodüksiyon anlayışı ile dans müziğine heyecan katan, analog seslerin hakimiyetinde, techno ve house müziği bambaşka bir boyuta sürükleyen, Dubfire, Underworld, The Chemical Brothers ve Depeche Mode gibi isimlere yaptığı remixlerle elektronik müzik dünyasında bir ikon haline gelen Oliver Huntemann Garajistanbul’da unutulmaz bir gece yaşatacak.

8 Nisan’da Kite Ankara ise burn Enerji İçeceği desteğiyle techno-house müzik arenasının yükselen ismi Alexander Kowalski’yi müzikseverlerle buluşturacak. Heiko Laux'un sahibi olduğu Kanzleramt label'ın dan kendi ismiyle çıkardığı EP ve LP'lerle yapan sükse yapan Kowalski, Berlin'in ünlü Trasor kulübündeki ilk DJ'lik denemeleri ve efsanevi "Headquarters" ‘daki başarılarından sonra ilk prodüksiyonlarını 'DisX3' adıyla yayınladı.Torsten Litschko (DJ Stassy) ile beraber 'Double X' ismiyle yaptıkları prodüksiyonlar ise Kowalski'nin techno arenasında kalıcı olacağının habercisi oldu.İlk EP çalışması 'Echoes'dan sonraki ikinci uzunçalar 'Progress' yine Kanzleramt'da hayat buldu. Techno, electro ve house gibi farklı ritim döngülerini başarıyla harmanlayan Kowalski 8 Nisan’da Kite’da!

14 Nisan’da Luzia, Jan Schulte’a ev sahipliği yapacak. Deneysel dans müziğinin başarılı isimlerinden Schulte’unkrautrock etkili müziği Afrika ezgilerinden ve teknodan ilham alıyor. Wolf Müller ve Bufiman isimleriyle yayınladığı plaklar ve mixler ile geçen senenin kendinden en çok bahsettiren prodüktörlerinden Jan Schulte, oldukça yaratıcı bir müzik yapıyor. 80’lerin disko/not disko parçalarından, dünya müziğinden, kendi prodüksiyonlarından,Tupac Amaru gerillarının özgün müziklerinden bile örnekleri setlerinin içine yerleştiren Schulte, yeni nesil müzikler yayınlayan Themes For Great Cities etiketi ve Düsseldorf’un efsane kluplerinden Salon des Amateurs’u da idare eden kolektif yapının içerisinde.

14 Nisan’da Minimüzikhol ise Burn Enerji içeceğidesteğiyle Afrobot’u ağırlayacak. Rotterdam kültür sahnesinin ağır toplarından Afrobot’un, Red Light Radio’da programı ve Salamanca Records tarafından yayınlanan editleri bulunuyor. Wave, house,techno ve disco müziğindeki yolculuğunun ardından gerçek bir egzotik müzik eksperi. Afrika müziği tutkunu olan Afrobot’un müzikal yolculuğu onu dünyanın her bir köşesine taşıyor. Müziğini Avrupa ve Amerika etkilerinin harmanı olarak tanımlayan Afrobot : ‘Ne kadar karmaşık o kadar iyi: Afrikan kayıtlara benzeyen geleneksel etnik ensrumanlarla bir krautrock şarkısı örneğin.’diyor.

19 Nisan’da Mini Müzikhol’deburn Enerji İçeceği desteğiyle ‘Sanayi Technosu’ nun çalacağı bir oldschool tekno gecesi gerçeleşecek. Bu gecede gerçek tekno müzik İstanbul'a geri dönecek , BPM'ler 130 üstü, beatler repetitif ve karanlık olacak!

Jackmaster olarak tanınan İskoçyalı DJ Jack Revill 21 Nisan’da burn Enerji İçeceği desteğiyle Klein’da olacak. Jackmaster, Numbers, Wireblock, Dress 2 Sweat ve Point One Recordings’in kurucuları arasında. Pek çok farklı müzik türünü mixleme başarısıyla tanınan Jackmaster, prodüktörlükten önce DJ kimliğiyle tanınan sayılı isimlerden biri. 2014 yılında Resident Advisor’ın prestijli ‘Top 100 DJ’ listesinde 11. olan Jackmaster, aynı yıl İngiltere’de ‘DJ Magazine Best of British Awards’da’ en iyi DJ’yi seçildi. fabric, DC10, The Warehouse Project, Berghain gibi dünyaca ünlü kulüplerin yanı sıra Glastonbury Festival, Unknown, Dekmantel, Bestival, T In The Park ve Dimensions Festival’da da sahne alan Jackmaster, 21 Nisan gecesi Klein’da elektronik müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Nisan diğer etkinlikler:

22 Nisan Burn Energy Presents Ceza Kite International
28 Nisan Burn Energy Presents Support Your Local: Rubsilent & M-in Minimüzikhol
28 Nisan Burn Energy Presents Support Your Local: Kite Ankara
29 Nisan Burn Energy Presents Support Your Local: Rubsilent & M-in Luzia
29 Nisan Burn Energy Presents Who Made Who Roxy
29 Nisan Burn Energy Presents Tom Trago Klein
29 Nisan Burn Electropol Maslak Arena

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT