Meltem Cumbul’dan Oyunculuk Araçları !f’te!

Meltem Cumbul’dan Oyunculuk Araçları !f’te!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Meltem Cumbul’dan Oyunculuk Araçları !f’te!

Başvuruların 1 Şubat’a kadar süreceği atölye, 15 kişi ile sınırlı olacak ve !f İstanbul kapsamında 20 - 22 Şubat tarihlerinde SALT Galata’da gerçekleşecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 27, 2015

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde düzenlenecek 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin sinema atölyelerinden biri de Meltem Cumbul ile Oyunculuk Atölyesi olacak. Türkiye sinemasının en önemli kadın oyuncularından Meltem Cumbul, !f İstanbul’a özel düzenleyeceği oyunculuk atölyesinde Eric Morris Metodu’ndan yola çıkarak karakter oluşturmaya ve geliştirmeye giden yolun keşfi için yöntemler sunacak.

Aralarında Johnny Depp, Jack Nicholson gibi bir çok ünlü oyuncunun uyguladığı Eric Morris metodunun İstanbul resmi eğitmeni olan Meltem Cumbul, Morris'in işçilik için geliştirdiği seçim yollarından Alt Kişilik çalışmasıyla katılımcıların içlerindeki sese ve olan bitene kulak vermelerini, sahip oldukları kişisel envanteri kullanarak farkındalıklarını esnetmeyi öneren bu yöntemi kullanarak karakter oluşturma ve geliştirmeye yönelik çalışmalar sunacak.

Üç gün sürecek atölyede ayrıca, Nefzenki Metodu’nun yaratıcısı Zeki Doğulu, beden ve ruh arasındaki en önemli köprü olan meditasyon, konsantrasyon ve nefes teknikleri üzerine bir eğitim verecek.

Başvuruların 1 Şubat’a kadar süreceği atölye, 15 kişi ile sınırlı olacak ve !f İstanbul kapsamında 20-22 Şubat tarihlerinde SALT Galata’da gerçekleşecek. Elde edilecek gelirin Oyuncular Sendikası’na bağışlanacağı atölyeyle ilgili detayları www.ifistanbul.com adresinden öğrenebilirsiniz.

!f günleri 12 Şubat’ta başlıyor!
İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 12-22 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul’da, 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek. !f İstanbul bağımsız sinemanın en iyilerini, yılın çok konuşulan ve bol ödüllü filmlerini sinemaseverlerle buluştururken, !f music partileriyle İstanbul’un eğlence hayatına alternatif olacak, !f² ile de 34 şehir, 40 farklı noktaya film götürecek.

14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 12-22 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Budak; 26 Şubat-1 Mart tarihlerinde de Ankara Cinemaximum Armada ve İzmir’de ise Cinemaximum Konak Pier sinemalarında gerçekleşecek.

Ön satış 30 Ocak’ta!
İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında düzenlenecek 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 12-22 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul’da, 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek. Festival biletleri ise 30 Ocak’ta biletix’te %10 indirimle ön satışa çıkacak. İş Bankası Maximum Kart sahipleri geçen yıl olduğu gibi ön satış döneminde %20 indirim ayrıcalığından yararlanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT