Nazım Hikmet 115 Yaşında Sarıyer’de Anılıyor

Nazım Hikmet 115 Yaşında Sarıyer’de Anılıyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Nazım Hikmet 115 Yaşında Sarıyer’de Anılıyor

Evrensel şair Nazım Hikmet’in 115.doğum günü, Sarıyer Belediyesi ile Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği etkinliklerle kutlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 12, 2017

Usta şair için ilk tören Türkiye’den ayrıldığı son kara parçası olan Tarabya’da düzenlenecek. Tarabya Oteli’nin önünde saat 13.00’te başlayacak etkinlikte Nazım Hikmet için denize karanfiller bırakılacak. Ardından boğaza açılacak tekne ile şairin şiirleri seslendirilecek.

Nazım Hikmet 115 Yaşında: Kardeş Türküler Sahnede

Nazım Hikmet için düzenlenen etkinliklerin ikincisi saat 18.00’de Maslak TIM Show Center’da düzenlenecek. Nebil Özgentürk’ün “Nâzım Hikmet” belgeseliyle başlayacak programda, Çello dinletisinin ardından Altan Erkekli ve Ebru Erkekli çifti Nazım Hikmet Şiirleri okuyacak. Tiyatrocu Levent Ülgen Nazım Hikmet’in ölümsüz eseri Kuvayı Milliye Destanı ve Memleketimden İnsan Manzaralarında yer alan “Kartallı Kazım” ile performans sergileyeceği gecede Nazım Hikmet Vakfı Başkanı Rutkay Aziz’in Nâzım şiirleri eşliğinde Hülya Aksular Bale Atölyesi dans gösterisi yapacak. Gecenin finalinde bir başka usta isim Zülfü Livaneli Kardeş Türküler’e eşlik edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT