One Love Festival'15 Sanatçı Kadrosu Belli Oldu

One Love Festival'15 Sanatçı Kadrosu Belli Oldu

Etkinlik Etkinlik Haberleri One Love Festival'15 Sanatçı Kadrosu Belli Oldu

17 Temmuz Pazar günü Park Orman’da gerçekleşecek. Festival, katılımcılara 10 yabancı, 7’den fazla yerli isimle dolu dolu bir gün vaat ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 10, 2016

One Love Festival 15, bu sene de müziğin birçok türüne ev sahipliği yapıyor. Hayat Bu Kapağın Altında desteği ve Pozitif deneyimi ile 17 Temmuz Pazar günü Parkorman’da gerçekleşecek One Love Festival, 3 sahnede, 10 yabancı, 9 yerli isimi 17 Temmuz’da Parkorman’da ağırlıyor.

TWO DOOR CINEMA CLUB, SOFI TUKKER, HVOB ve KLANGKARUSSELL’LE ONE LOVE FESTIVAL 15, 17 TEMMUZ’DA PARKORMAN’DA!

Hayat Bu Kapağın Altında desteği ve Pozitif deneyimiyle 17 Temmuz Pazar günü Parkorman’da gerçekleşecek One Love Festival 15’in tüm sanatçı kadrosu belli oldu. Açıklanan SBTRKT, Django Django, Arthur Beatrice, Butch, Ben Pearce, Kalben, Umut Adan, Cervus ve İlker Aksungar ardından yeni isimlerle festival coşkusu zirveye ulaştı.

Uzun yıllardan beri indie bayrağını gururla taşıyan gruplardan biri olan İrlandalı Two Door Cinema Club, Drinkee şarkısıyla listelerde en üst sıralara yükselen New Yorklu ikili Sofi Tukker, canlı performansları ile dikkat çeken Avusturyalı elektronik müzik ikilisi HVOB, yayınladıkları hitleri ile dikkat çeken Avusturyalı elektronik müzik ikilisi Klangkarrussel, Alican, Men With A Plan, Akın Sevgör, Shangri-la ve Radyo Eksen DJ’leri ile One Love Festival’in 15. yılında festivalcilerle buluşacak isimler arasında. Diğer tüm detaylar için oneloveistanbul.com ve One Love Festival sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirisiniz. Biletler Biletix’te.

Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival, 15. yılında
17 Temmuz Pazar günü Park Orman’da gerçekleşecek. Hayat Bu Kapağın Altında desteği ve Pozitif deneyimi ile gerçekleşen One Love Festival 15, müzik dünyasının en çok konuşulan ve en çok beklenen isimlerini bir araya getiriyor. Festival, katılımcılara 10 yabancı, 7’den fazla yerli isimle dolu dolu bir gün vaat ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerini bir araya toplayan One Love Festival, sanatçı kadrosu ile indie’den elektronik müziğe birçok yabancı ismi ağırlıyor. Kuruldukları 2007 yılından beri indie aleminde başarılı bir eğri çizen İrlandalı üçlü Two Door Cinema Club, Dubstep'ten UK garage'a kadar geniş bir yelpazede müzik yapan, eklektik prodüksiyonlarıyla elektronik müzik camiasında ayrı bir yer edinen maskeli DJ ve prodüktör SBTRKT, dünyaca ünlü Londralı art rock grubu ve indie sahnesinin yeni temsilcilerinden Django Django, Üçüncü albümüyle indie camiasındaki yerini sağlamlaştıran Belçikalı indie pop grubu Balthazar, Londra çıkışlı indie rock grubu Arthur Beatrice, geçtiğimiz aylarda Drinkee şarkısıyla tüm listelerde en üst sıralara oynayan Sofi Tukker, parçaları yanı sıra video klipleri ve canlı performanslarıyla çok konuşulan Avustralyalı elektronik müzik ikilisi HVOB, Almanya'dan yükselen techno dalgasının önemli isimlerinden Butch, 2014’te çıkardıkları “Sonnentanz” parçaları ile uzun süre elektronik müzik listelerinde top 10’da kalan Klangkarussell ve “What I Might Do” şarkısıyla listelerde en üst sıralara yükselen DJ ve prodüktör Ben Pearce, One Love Festival’in 15. yılında bu yazın en çok konuşulacak performanslarını sergileyecek.

One Love Festival 15 sanatçı kadrosunda Türkiye’den de birçok isim yer alıyor. Kendine özgün sesi ve tarzıyla yerli indie müzik sahnesine yeni bir boyut kazandıran Kalben, özgün müziğini 45’likleriyle yansıtan Umut Adan, Türkiye’nin en iyi DJ’leri arasında yer alan Cervus, İstanbul’un yeni nesil DJlerinden öne çıkan Alican, Türkiye elektronik müzik platformunda önemli bir yere sahip olan Indigo ve FG’nin resident DJ’leri arasında yer alan İlker Aksungar, Elektronik müzik ikilisi Men With A Plan, klasik müzik ile elektronik müziği muhteşem bir şekilde harmanlayan Akın Sevgör, house setiyle Shangri-La ve başarılı programları ile en iyi radyo kanalları arasında yer alan Radyo Eksen DJ’leri, 17 Temmuz Pazar günü festival coşkusunu yaşatacak isimler arasında yer alıyor.

Hayat Bu Kapağın Altında desteği ve Pozitif organizasyonuyla 17 Temmuz Pazar günü dolu dolu bir programla İstanbul Parkorman’da gerçekleştirilecek.Festival ruhunu doyasıya yaşamak isteyen müzikseverler, tek kişilik biletleri 85 TL’ye, festival coşkusu tek başına yaşanmaz diyenler ise 2 kişilik “Buddy Pack” biletleri 150 TL’ye Biletix üzerinden alabilecek. Biletler Biletix’te.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT