Piccinini ve Bolin Eylül’de İstanbul’da!

Piccinini ve Bolin Eylül’de İstanbul’da!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Piccinini ve Bolin Eylül’de İstanbul’da!

Avustralyalı sanatçı Patricia Piccinini ve Çinli sanatçı Liu Bolin, en son işleriyle bir kez daha İstanbul’a geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 20, 2015

Geçen yıl ARTINTERNATIONAL’ın en çok ilgi gören isimlerinden Avustralyalı sanatçı Patricia Piccinini ve Çinli sanatçı Liu Bolin, en son işleriyle bir kez daha İstanbul’a geliyor. Piccinini yeni tuhaf heykelleriyle bizi bir kez daha büyülerken, Bolin de kendini Fransız Devrimi’nin simgesi sayılan “Liberty Leading the People” tablosunda saklıyor!

4-6 Eylül 2015 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde üçüncüsü gerçekleşecek çağdaş ve modern sanat fuarı ARTINTERNATIONAL’a katılacak sanatçılardan ikisi daha kesinleşti. Geçen yıl fuarın en çok ilgi görmüş isimlerinden ikisi, Avustralyalı sanatçı Patricia Piccinini ve Çinli sanatçı Liu Bolin, en son işleriyle bir kez daha İstanbul’a geliyor.

Tuhaf yaratıkların yaratıcısı
2011’de ARTER’de açılan “Beni Bağrına Bas” sergisiyle büyük ilgi gören Patricia Piccinini, ARTINTERNATIONAL’a bu yıl “Boot Flower” ve “Metaflora” (Twin Rivers Mouth) adlı heykelleriyle katılıyor. 20. yüzyılın en önemli hiperrealist ve heykel sanatçılarından biri olarak sayılan Piccinini, tuhaflık sınırlarını zorlayan yaratıklarıyla şaşırtan ve büyüleyen bir isim. Son işlerinde bir kez daha silikon, fiberglas ve insan saçı gibi malzemeleri kullanan Piccinini’nin son eserleri Hosfelt Gallery’nin standında görülebilecek.

Fransız Devrimi’nin simgesine saklandı
Fuarın merakla beklenen bir diğer ismi ise, sanat dünyasında “Görünmez Adam” olarak tanınan Çinli sanatçı Liu Bolin. İşleri Türkiye’de ilk kez geçen yıl ARTINTERNATIONAL’da sergilenen Bolin, fuara bu yıl da Galerie Paris-Beijing ile katılıyor. Telefon kulübesinden süpermarkete, Çin Seddi’nden Olimpiyat Stadı’nın bir parçası olmaya varan performanslarıyla tanınan sanatçı, seçtiği bir fonla aynı desene boyayarak kendini “yok ediyor”. Sanatseverler bu yıl ise Bolin’in “Hiding in Paris” adlı yeni işini görme şansına erişiyor. Tüm dünyada Fransız Devrimi’nin simgesi kabul edilen ve Fransız resim sanatının başyapıtlarından biri sayılan Eugene Delacroix imzalı “Liberty Leading the People/Halka Yol Gösteren Özgürlük” adlı tablosuna gizleyen sanatçının işi heyecanla bekleniyor.

Bilet fiyatları değişmiyor
Yılın merakla beklenen uluslararası çağdaş ve modern sanat fuarı ARTINTERNATIONAL, 4-6 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. İspanya’dan Çin’e, İtalya’dan Bulgaristan’a, 27 ülkeden 87 galeri ve 400’den fazla sanatçının katılacağı fuar, bir kez daha sanat tutkunlarının odağı olacak. ARTINTERNATIONAL, 5 ve 6 Eylül tarihlerinde 12:00 – 20:00 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretlerine açık olacak. Fuarın biletlerinde ücret artışı olmayacak ve geçen yıl olduğu gibi günlük Tam 30 TL, 2 günlük Tam 45 TL, 2 günlük Öğrenci 15 TL olarak satışa sunuldu. Biletler biletix’ten ya da Haliç Kongre Merkezi’nde bulunan gişelerden alınabilecek.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi için: www.artinternational-istanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT