Planet Çocuk'ta Babalara Özel Kutlama!

Planet Çocuk'ta Babalara Özel Kutlama!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Planet Çocuk'ta Babalara Özel Kutlama!

Planet Çocuk’tan kahraman babalara ve çocuklarına çok özel Babalar Günü armağanları...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2015

Yıl başından itibaren izlenme oranlarını %210 artıran Planet Çocuk, başarısını babalar günü haftası boyunca çocuklar ve babaları ile kutluyor. Planet Çocuk, babalarını şaşırtmak isteyen minikleri eğlenceli bir kutlama ile buluşturuyor. Sen de bu heyecanı babanla birlikte yaşamak istiyorsan, @planetcocuktv twitter hesabını babanla beraber takip etmeye başla, Babalar Günü’ne özel armağan paketini kazanma şansını yakala!

Babalar Günü’nü bir gün değil bir hafta boyunca kutlamaya hazırlanan Planet Çocuk, 15-21 Haziran tarihleri arasında @planetcocuktv twitter hesabını babasıyla beraber takip eden çocuklara ve babalara şaşırtı dolu armağanlar kazanma şansı veriyor. Bir hafta boyunca her gün, Planet Çocuk tarafından saat 12.00'de @planetcocuktv twitter hesabı üzerinden sorulacak soruya babasıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da ekleyerek doğru yanıt veren 3 katılımcıdan biri, babalar gününe özel armağan paketini elde etme şansı yakalıyor.

Hediye paketinin içerisinde; çocuklar için ‘‘Pepee’’ ve ‘‘Bebee’’ yazılı orijinal Pepee şapkası, babalar için ise üzerinde ‘‘Baba’’ yazan özel Pepee şapkası, ‘‘Benim güçlü kocaman babam’’ yazılı bir Pepee tişörtü ve Pepeeli bir kupa yer alıyor. Bu anlamlı güne özel tasarlanmış ürünleri satın almak isteyenler ise şapka, tişört ve kupaya buldumbuldum.com adresinden kolayca ulaşabiliyor.

*Katılım 15-21 Haziran tarihleri arasında geçerlidir. Her gün @planetcocuktv twitter hesabından sorulacak olan soruya bu hesabı takip ederek doğru yanıtı veren 35’inci, 66’ncı ve 145’inci kişiye tanıtımda açıklanan ürün paketi gönderilecektir. Katılım 35 kişinin altında kalır ise doğru yanıtı veren ve hesabı takip eden son 3 kişiye, 66’ın altında kalır ise 35’inci ve doğru yanıtı veren son iki kişiye, 145’in altında kalırsa da 35’inci, 66’ncı ve son yanıt veren kişiye armağan paketi gönderilecektir. @planetcocuktv hesabını takip etmeden yanıt verenler kampanyaya dâhil edilmeyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT