Powernut İle Güç Sende Diyenler Roadshow’da Buluşuyor

Powernut İle Güç Sende Diyenler Roadshow’da Buluşuyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Powernut İle Güç Sende Diyenler Roadshow’da Buluşuyor

Dünyada giderek popüler olan “World’s Strongest Man” yarışma konsepti ile gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında katılımcılar, program tadım ekibi tarafından Powernut yemeye davet edilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 19, 2016

Lezzetli ve yenilikçi ürünleri ile hem çocukların hem de yetişkinlerin gözdesi Saray Bisküvi, “Powernut Güç Sende” etkinlikleri düzenliyor. Saray Bisküvi’nin çikolatalı ürünler kategorisinde bir ilki sunduğu Powernut için gerçekleştirilecek etkinlikler 20-21 Ağustos’ta Kilyos’ta, 27-28 Ağustos Caddebostan’da ve 3-4 Eylül’de Bostancı’da katılımcılara eğlenceli anlar yaşatacak.

18 Ağustos 2016, İstanbul;

Lezzetli ve yenilikçi ürünleri ile 7’den 70’e herkesin gözdesi Saray Bisküvi, hem ürünleri hem de outdoor aktiviteleri ile tüketicisine yeni deneyimler yaşatıyor. Saray Bisküvi, çikolatalı ürünler kategorisinde benzersiz yapısı ve farklı tadıyla bir ilk olan Powernut ile 20-21 Ağustos’ta Kilyos’ta, 27-28 Ağustos Caddebostan’da ve 3-4 Eylül’de Bostancı Sahil Yolu’nda roadshow etkinlikleri düzenleyecek.

Dünyada giderek popüler olan “World’s Strongest Man” yarışma konsepti ile gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında katılımcılar, program tadım ekibi tarafından Powernut yemeye davet edilecek. Nefis sütlü çikolata, kavrulmuş fıstık ve karşı konulmaz karamel lezzetini Saray Bisküvi’nin enfes kakaolu keki ile buluşturan Powernut ile enerji kazanan katılımcılar, Powernut t-shirtü giyerek yarışma alanına ilerleyecek. Yarışmacılar, özel beton gülleler, kütükler ve lastikler ile güç oyunları oynayacak. Platformdaki oyunları tamamlayan katılımcılara zafer podyumunda madalya takılacak.

Etkinlik katılımcıları eğlenceli anlara şahit olurken, aynı zamanda oyunlar sırasında fotoğraf kareleri alınarak yarışma sonunda gif (hareketli resim formatı) olarak kendilerine hediye edilecek. Katılımcılar buradaki fotoğraflarıyla birlikte hazırlanan hareketli gif’i sosyal medyada paylaşabilecek. Etkinlik sonunda hediye olarak Powernut dağıtılacak.

Çikolatalı ürünler kategorisinde sıra dışı bir deneyim sunan Saray Powernut’a ulusal ve yerel zincirler ile seçkin marketlerden ulaşılabiliyor.

Saray Bisküvi ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için;
www.saraybiskuvi.com.tr
www.facebook.com/saraybiskuvi,
www.twitter.com/Saray_Biskuvi
www.instagram.com/saraybiskuvi adresleri ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT