S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi Tarafından Düzenlenen “Boğaziçi Buluşmaları” Bu Kez Boğaziçi Mimarisini Ele Alıyor...

S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi Tarafından Düzenlenen “Boğaziçi Buluşmaları” Bu Kez Boğaziçi Mimarisini Ele Alıyor...

Etkinlik Etkinlik Haberleri S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi Tarafından Düzenlenen “Boğaziçi Buluşmaları” Bu Kez Boğaziçi Mimarisini Ele Alıyor...

12 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek üçüncü buluşmanın konusu ise Boğaziçi’nin dini mimarisi olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 11, 2016

S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi’nin düzenlediği , Boğaziçi’ni her yönüyle ele alan ve yoğun ziyaretçi katılımıyla gerçekleşen “Boğaziçi Buluşmaları” isimli konferans serisi, üçüncü kez dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor. 2017 Haziran ayına kadar devam edecek olan konferanslar kapsamında Boğaziçi’nin sahilleri, mimarisi, koruları ve ağaçlarından Boğaziçi’nde müzik, edebiyat ve resme kadar birçok konu ele alınmaya devam edecek. 12 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek üçüncü buluşmanın konusu ise Boğaziçi’nin dini mimarisi olacak.

Konferasta Dr. M. Sinan Genim, “Osmanlı Dini Mimarisi Hakkında Bazı Gözlemler ve Rumeli Yakasının Anıtsal Camileri”, Y. Mim. Büke Uras da “Boğaz Sırtlarında Tamamlanmamış Bir Anıtsal Yapı: Sultan Abdülaziz’in Camisi” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirecek.

S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi’nde 18.30-20.00 saatleri arasında yapılacak konuşmanın ardından 20.00-21.00 saatleri arasında, Emirgan’daki Hamid-i Evvel Camii’ne bir gezi düzenlenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT