Sait Faik 110 Yaşında

Sait Faik 110 Yaşında

Etkinlik Etkinlik Haberleri Sait Faik 110 Yaşında

Edebiyatımızın usta öykücüsü Sait Faik Abasıyanık, 110. doğum yılında Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenecek bir etkinlikle anılacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2016

“Dünya değişiyor dostlarım. Günün birinde gökyüzünde, güz mevsiminde artık esmer lekeler göremeyeceksiniz. Günün birinde yol kenarlarında, toprak anamızın koyu yeşil saçlarını da göremeyeceksiniz. Bizim için değil ama, çocuklar, sizin için kötü olacak. Biz kuşları ve yeşillikleri çok gördük. Sizin için kötü olacak. Benden hikâyesi.”

Usta yazar Sait Faik Abasıyanık Son Kuşlar Hikayesi’nde adaya gelmeyen kuşları, çimlerin sökülmesini anlatıyor ve dünya değişiyor ve kötü olacak diyordu. Dünya değişti ve kötü oldu… Usta yazarın 110. Doğum gününde değişen dünyamızda Sait Faik Abasıyanık’ın nesilden nesile okunan hikayeleri konuşulacak.

Yazar Necati Tosuner, akademisyen Yalçın Armağan ve şair Haydar Ergülen’in konuşmacı olarak katılacağı ‘Sait Faik 110 Yaşında’ etkinliği 26 Kasım’da Kadıköy Belediyesi Şehremaneti Tarih ve Edebiyat Kütüphanesi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Sevengül Sönmez’in sunumunda gerçekleşecek etkinlikte yazar Necati Tosuner, Yalçın Armağan ve Haydar Ergülen farklı bakış açılarıyla Sait Faik’i anlatacak.

Salonda oturum sınırlı olduğundan ücretsiz giriş kartları, TESAK Danışma’dan temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT