Şehrin Lezzet Hareketi; Demak GurmeRUN

Şehrin Lezzet Hareketi; Demak GurmeRUN

Etkinlik Etkinlik Haberleri Şehrin Lezzet Hareketi; Demak GurmeRUN

Demak GurmeRUN, 28 Eylül’de Nişantaşı sokaklarında sporseverler ve sağlıklı yaşamı benimseyenler için lezzetli bir deneyim yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 1, 2014

Demak GurmeRUN, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Sağlıklı yaşam çizgisinde Türkiye’de popülaritesi her geçen gün daha da artan koşu sporu, bu sefer gurme ürünlerle sağlıklı beslenmeye dikkat çekecek. Demak GurmeRUN, 28 Eylül’de Nişantaşı sokaklarında sporseverler ve sağlıklı yaşamı benimseyenler için lezzetli bir deneyim yaşatacak.

Dünyanın birçok ünlü gurme ürünlerini Türkiye’de lezzet düşkünleri ile buluşturan Demak Gıda, GurmeRUN ile Türkiye’de hızla artan bir popülariteye sahip olan koşu sporunu, sağlıklı beslenme ile birleştiriyor. Bu yıl ilk kez düzenlenecek Demak GurmeRUN yarışı, 28 Eylül Pazar günü sağlıklı yaşamı benimseyen koşucuları Nişantaşı’nda buluşturacak. Koşu sporu ile sağlıklı beslenmenin bir arada olmasını vurgulamayı amaçlayan Demak GurmeRUN, sağlıklı yaşamı hayat felsefesi haline getirmiş olanları simgeleyen bir yarış olacak. GurmeRUN’da ayrıca Türkiye’nin ünlü şefleri için de ayrı bir klasman da bulunacak.

Şişli Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Demak GurmeRUN, Nişantaşı Cumhuriyet Parkı’nda başlayacak. Koşucular ve sporseverler, Nişantaşı sokaklarının kendilerine ait olmasının keyfini çıkartarak, 6.2 km’lik parkur sonrasında Demak Gıda markalarının ikramları ile keyifli ve sağlıklı bir gün geçirecekler. Demak GurmeRUN’da dereceye giren sporculara genel klasmanda ve yaş kategorilerinde ödüller verilecek.

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelecek Demak GurmeRUN yarışına katılmak için tek yapmanız gereken, www.gurmerun.com sitesinden online kayıt olarak 28 Eylül sabahı Nişantaşı Cumhuriyet Parkı’na bu eşsiz deneyimi yaşamak için gelmeniz...

Koşu Programı

08.00 Nişantaşı Cumhuriyet Parkı yarış merkezinde sporcu kiti teslim masalarının açılışı
09.30 Toplu ısınma egzersizleri.
10.00 GurmeRun 6.2K koşu startı.
11.30 Ödül Töreni

Ödül töreni sonrası Cumhuriyet Parkı'nda Demak Gıda ikramları.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT