Shangri-La Bosphorus, İstanbul Le Bar’da Acoustickinsons ile Eğlence Dolu Bir Cuma!

Shangri-La Bosphorus, İstanbul Le Bar’da Acoustickinsons ile Eğlence Dolu Bir Cuma!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Shangri-La Bosphorus, İstanbul Le Bar’da Acoustickinsons ile Eğlence Dolu Bir Cuma!

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un içerisinde yer alan, dünya lezzetlerinin yanı sıra, klasik kokteylleri ve sert içkileri zarafet içinde sunan Le Bar, Cuma akşamı sevilen grup Acoustickinsons’ın canlı performansı ile hafta sonunu karşılıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 27, 2017

Hem müzik performansları, hem enerjileri hem de yaratıcı akustik versiyonlu yorumlamaları ile çok beğenilen Acoustickinsons Grubu 2016 yılında kurulmuş, çok sayıda takipçi ve hayran kitlesine sahip! Le Bar’ın tapas ve meze çeşitlerinin tadını çıkarırken dinleyenlere eşsiz anlar yaşatacak olan grubun gitaristleri Sinan Yener, Emre Evrenos ve solisti ise Reşat Uçar sürpriz çalışmaları ve sevilen yorumlarıyla eğlenceli bir performans sunmaya hazırlanıyor! 24 Şubat Cuma akşamı saat 21.30 itibari ile sahne alacak olan Acoustickinsons Grubu canlı performansı ile Şubat ayının bu son günlerinde içinizi ısıtacak!

Şehrin en ayrıcalıklı buluşma adresi Shangri-la Bosphorus, İstanbul Le Bar, eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesi Cuma akşamı Acoustickinsons Grubu ile keyifli müziğe davet ediyor. Şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT