Star Wars 23 Nisan’da İstinyepark’ta

Star Wars 23 Nisan’da İstinyepark’ta

Etkinlik Etkinlik Haberleri Star Wars 23 Nisan’da İstinyepark’ta

‘Star Wars Jedi Padawan Akademisi’, 23-27 Nisan'da çocuklarla buluşuyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 21, 2014

İstinyePark, 23 Nisan’da Star Wars efsanesini çocukların ayağına getiriyor. 23 – 27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Star Wars Jedi Padawan Akademisi”ne katılan tüm çocuklar, unutulmaz serinin popüler karakterleri Jedi’lardan bir Jedi olmanın inceliklerini ve ışın kılıcı kullanmanın ustalıklarını öğrenecek. Etkinlik kapsamında çocuklar ayrıca Güç’ün karanlık tarafının temsilcileri Darth Vader ve Bobba Fett ile tanışıp, fotoğraf çektirme şansına da sahip olacaklar.

İstinyePark 23 Nisan’da çocukları Türkiye’de ilk defa “Star Wars Jedi Padawan Akademisi” ile buluşturuyor! Hem çocuklara hem de yetişkinlere eğlenceli saatler vaadeden etkinlikte, aynı anda 30 katılımcıya Jedi’lar, tarafından ışın kılıcı eğitimi verilecek ve “Güç”ün öneminden bahsedilecek. Beş gün boyunca 11.00 - 19.00 saatleri arasında açık olacak etkinlik alanında çocuklar, akademinin yanı sıra Işın Kılıcı ve Lego Yapımı Atölyeleri’ne katılarak kendi Lego karakterlerini ve ışın kılıçlarını yaratma şansına sahip olacaklar.

Ana aktivite alanına kurulacak “Star Wars Jedi Padawan Akademisi” etkinliğinde, çocuklar hem serinin popüler karakterleriyle tanışma fırsatı bulacak hem de kendileri için hazırlanan interaktif bir eğitimin yanı sıra eğlenceli grup çalışmalarına katılarak unutulmaz bir gün geçirecekler. Günde 4 defa gerçekleşecek olan Akademi eğitimleri sonrasında ‘Jedi sertifikası’yla ödüllendirilecek çocuklar, daha sonra efsane karakterlerle bir araya gelerek fotoğraf çektirme şansına da sahip olacaklar.

Siz de çocuğunuza unutulmaz bir 23 Nisan yaşatmak ve Star Wars’un olağanüstü dünyası ile tanıştırmak istiyorsanız, “Star Wars Jedi Padawan Akademisi” 23 - 27 Nisan tarihleri arasında İstinyePark’ta sizi bekliyor.

www.istinyepark.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT