Suyun Yolculuğunu En İyi Anlatan Fotoğraflar Seçildi

Suyun Yolculuğunu En İyi Anlatan Fotoğraflar Seçildi

Etkinlik Etkinlik Haberleri Suyun Yolculuğunu En İyi Anlatan Fotoğraflar Seçildi

Bu yıl ilk kez uluslararası olarak düzenlenen yarışmada fotoğrafçılar “Suyun Yolculuğu” temasıyla en çarpıcı fotoğrafları çekmeye çalıştı. Jüri, 20 ülkeden 1400’e yakın eser arasından dereceye girenleri belirledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 18, 2016

Pompa sistemleri sektörünün öncü firması Wilo’nun düzenlediği 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler belli oldu. Bu yıl ilk kez uluslararası olarak düzenlenen yarışmada fotoğrafçılar “Suyun Yolculuğu” temasıyla en çarpıcı fotoğrafları çekmeye çalıştı. Jüri, 20 ülkeden 1400’e yakın eser arasından dereceye girenleri belirledi. Mersin'den katılan Hasan Hulki Muradi birinci olurken, ikinci ve üçüncü sırada Hindistan'dan katılan isimler yer aldı.

Isıtmadan iklimlendirmeye, soğutma teknolojilerinden su teminine, atıksu tahliyesinden arıtma sistemlerine kadar pompa ve pompa sistemleri üretiminde dünyanın önde gelen markalarından biri olan Wilo’nun, azalan su kaynaklarına dikkat çeken Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. “Suyun Yolculuğu” temasıyla bu yıl ilk kez uluslararası olarak yapılan yarışmaya 12 ülkeden, 400’e yakın fotoğrafçı, 1400’e yakın eserle katıldı.

Fotoğraf dünyasında gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen, bu yıl uluslararası kimlik kazanarak yarışmacılara farklı bir heyecan yaşatan fotoğraf yarışmasına, birbirinden etkileyici eserler katıldı.

Yarışmanın Seçici Kurulu’nu oluşturan; Fotoğraf Sanatçısı Aclan Uraz, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı Tanju Akleman ile Wilo Türkiye Pazarlama Müdürü Melis Öner’in yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye giren başarılı eserler belirlendi. Wilo Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın sonucunda katılımcılar; madalya unvanı, para ödülü, mansiyon, sergileme ve FIAP En İyi Fotoğrafçı Ödülü’nü kazandı.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya Türkiye’den katılan fotoğrafçı Hasan Hulki Muradi yarışmanın birincisi oldu. FIAP Altın Madalya Ödülünü alan Hasan Hulki Muradi, 1.000 USD para ödülünün de sahibi oldu. Hindistan’dan katılan fotoğrafçı Suman Bhattacharyya ise FIAP Gümüş Madalya ve 750 USD ile ödüllendirildi. Suman Bhattacharyya ayrıca FIAP En İyi Fotoğrafçı Ödülü’nü de kazandı.

Üçüncülüğe hak kazanan eser yine Hindistan’dan katılan bir fotoğrafçıya ait oldu. Abhijit Banerjee, FIAP Bronz Madalya’yı ve 500 USD para ödülünü kazandı. Yapılan değerlendirmede ayrıca mansiyon ve sergileme hakkı kazanan eserler de belirlendi.

DERECEYE GİREN İSİMLER

“Wilo 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması”nda ödül, mansiyon ve sergileme alan isimler:

1. FIAP Altın Madalya Ödülü: Hasan Hulki Muradi (Türkiye) 2. FIAP Gümüş Madalya Ödülü: Suman Bhattacharyya (Hindistan) 3. FIAP Bronz Madalya Ödülü: Abhijit Banerjee (Hindistan) FIAP En İyi Fotoğrafçı Ödülü: Suman Bhattacharyya (Hindistan) Mansiyonlar: John White (Büyük Britanya) Seyed Mohammad Sadegh Hosseini (İran) Mustafa Erbaş (Türkiye) Le Chau Dao (Vietnam) Leyla Emektar (Türkiye) Kristianto Gunawan Tedjapawitra (Endonezya)

Sergilemeler:

Luis Maria Barrio (İspanya) Kristianto Gunawan Tedjapawitra (Endonezya) Günel Güldağı (Türkiye) Mehmet Bönce (Türkiye) Erdal Türkoğlu (Türkiye) Abhijit Banerjee (Hindistan) Manu Barreiro Rodriguez (İspanya) Nima Mehdipoor Omrani (İran) Le Chau Dao (Vietnam) Debarshi Mukherjee (Hindistan) Nguyen Vu Phuoc (Vietnam) İsmail İkiz (Türkiye) İsmail İkiz (Türkiye) Deniz Ener (Türkiye) Nhat Nam Truong (Vietnam) Hossein Zare (İran) Debarshi Mukherjee (Hindistan) Suman Bhattacharyya (Hindistan) Özkan Bilgin (Türkiye) Avishek Das (Hindistan) Md Tanveer Hassan Rohan (Bangladeş) Kemal Özkılıç (Türkiye) Huu Hung Truong (Vietnam) Alp Yetimoğlu (Türkiye) Serdar Şeker (Türkiye)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT