Ünlü Orkestra Cameristi Della Scala Türk Müzisyenlerle

Ünlü Orkestra Cameristi Della Scala Türk Müzisyenlerle

Etkinlik Etkinlik Haberleri Ünlü Orkestra Cameristi Della Scala Türk Müzisyenlerle

Ünlü bestecimiz Münir Nurettin Beken’in Klasik Kemençe için İkili Konçerto’sunun dünya prömiyeri Cemal Reşit Rey’de gerçekleşiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 14, 2017

Opera sanatının kutsal sahnesi Teatro alla Scala’nın orkestrasının müzisyenleri tarafından 1982 senesinde kurulan ünlü oda orkestrası Cameristi Della Scala birbirinden değerli müzisyenleriyle 24 Nisan’da İstanbul’da.

24 Nisan Pazartesi gecesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne alacak orkestra, ilk kez bir Türk Şef eşliğinde olmak üzere orkestra şefimiz Hakan Şensoy ile performans sergiliyor olacak.

Çıktığı turneler ve dünyanın dört bir yanındaki en prestijli salonlarda verdiği konserler ile Klasik Müzik alanında uluslararası bir şöhrete sahip olan Cameristi Della Scala, Hakan Şensoy’un şefliğinde, Cemal Reşit Rey’de, Türk müzisyenlerle birlikte sahneye çıkıyor.

Orkestra konserin ikinci bölümünde kemençe sanatçılarımız Derya Türkan ve Hatice Doğan Sevinç’e eşlik ediyor ve ayrıca bu bölümünde ünlü bestecimiz Münir Nurettin Beken’in Klasik Kemençe için İkili Konçerto’sunun dünya prömiyeri Cemal Reşit Rey’de gerçekleşiyor.

2012 yılında başarılı uluslararası performanslarıyla Milan Şehri Isimbardi Ödülü’ne layık görülen topluluk, özellikle Giuseppe Verdi'nin 200. yaş günü kutlamaları çerçevesinde Carnegie Hall performanslarıyla büyük ses getirmişti.

Riccardo Muti’den Daniel Barenboim’a dünyaca ünlü şeflerle çalışan Cameristi Della Scala, orkestra şefimiz Hakan Şensoy’un yönetiminde İstanbul’da sahnede.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT