Ünlü Yazar Sarah Jio, TÜYAP’a Görüntülü Bağlanacak !

Ünlü Yazar Sarah Jio, TÜYAP’a Görüntülü Bağlanacak !

Etkinlik Etkinlik Haberleri Ünlü Yazar Sarah Jio, TÜYAP’a Görüntülü Bağlanacak !

Türkiye'de geniş bir okuyucu kitlesine hitap eden ve birçok kitabıyla çok satanlar listesinde yer alan Amerikalı yazar Sarah Jio, bu hafta sonu Türkiye'deki hayranlarıyla buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 16, 2016

Birçok kitabıyla çok satanlar listesinde yer alan ve aşk romanlarıyla büyük bir başarı kazanan yazar Sarah Jio, 19 Kasım Cumartesi günü 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda hayranları ile görüntülü görüşme yapacak. Jio, tüm dünyada ilk kez Türkiye’de basılan son kitabı Kelebek Adası hakkında okurları ile bir araya gelecek.

Türkiye'de geniş bir okuyucu kitlesine hitap eden ve birçok kitabıyla çok satanlar listesinde yer alan Amerikalı yazar Sarah Jio, bu hafta sonu Türkiye'deki hayranlarıyla buluşuyor.

19 Kasım Cumartesi günü 11:00-11:45 saatleri arasında 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Karadeniz Salonu'nda hayranlarıyla görüntülü sohbet üzerinden iletişim kuracak olan Jio, keyifli bir sohbete imza atacak. Sarah Jio, Pena Yayınları tarafından ilk defa Türkiye'de satışa sunulan son kitabı Kelebek Adası hakkındaki soruları da yanıtlayacak. Moderatörlüğünü Antika Adam kitabının yazarı Bengüsu Özcan'ın yapacağı söyleşide merak edilen sorulara da cevap verecek ünlü yazar, hayranlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etme fırsatı bulacak.

Birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve toplam 30 ülkede eserleri yayınlanan yazar, Kelebek Adası'nı Amerika ve Avrupa’dan önce ilk defa Türkiye’de satışa sundu. Türkiye'deki okurlarindan gördüğü yoğun ilgiden dolayı son derece memnun olduğunu çeşitli fırsatlarda dile getiren Jio, geçen sene İstanbul'a gelerek okuyucularıyla buluşmuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT