VİKO Çocuk Tiyatrosu’ndan Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi

VİKO Çocuk Tiyatrosu’ndan Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi

Etkinlik Etkinlik Haberleri VİKO Çocuk Tiyatrosu’ndan Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi

VİKO Çocuk Tiyatrosu’nun sahnelediği “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı müzikli çocuk oyunu; 23 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 13.00’te Üsküdar Koza Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak izlenebilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 22, 2016

Elektrik anahtar ve priz sektörünün yenilikçi, sosyal sorumluluk projelerinin örnek kuruluşu VİKO’nun Çocuk Tiyatrosu, çocukları enerji verimliliği konusunda bilinçlendirmek üzere “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı çocuk oyunu ile 23 Nisan’da Üsküdar Koza Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak.

Her geçen gün tükenen doğal kaynaklar ve kirlenen çevre, dünyamızın ve insanlığın geleceğini tehlikeye atıyor. Enerji için ödenen bedeller ise her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın enerji verimliliği konusunda bilinçlendirilmesi büyük önem taşıyor. Kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki örnek projeleri ile tanınan VİKO’nun oluşturduğu ve dört yılda 400 bin öğrenciye ulaşan Çocuk Tiyatrosu, “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı oyununu sahneleyerek gelecek nesiller için değer katmaya devam ediyor. Oyun; enerji verimliliği, doğal kaynakların korunması, geri dönüşüm ve elektrikli ev kazalarına karşı korunma konularında çocukları bilgilendiriyor. Eğlendirirken öğretmeyi amaçlayan bu harika tiyatro oyunu sayesinde çocuklar hem çok eğleniyor hem de enerji verimliliği ve doğal kaynakların bilinçli kullanımı konusundaki sorumluluklarının farkına varıyor. "Aydınlık Bir Gelecek İçin" çocuk oyunu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yine ücretsiz olarak sahneleniyor ve tüm çocukları eğlenirken öğrenmeye davet ediyor.

VİKO Çocuk Tiyatrosu’nun sahnelediği “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı müzikli çocuk oyunu; 23 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 13.00’te Üsküdar Koza Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT