Koroplast’ın “Mutlu” Hediyeleri Migros’larda

Tarihler: 26 Eylül 2013 Perşembe ~ 21 Kasım 2013 Perşembe

Yer: Migros

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2013 ~ Kas 21, 2013

Yenilikçi ürün ve çözümleriyle 30 yıldır tüketicilerle buluşan Koroplast, hediye dolu kampanyalarıyla kazandırmaya devam ediyor. Türkiye’de Çöp Torbası ve Mutfak Yardımcı Ürünleri Sektörü’nün temellerini atan Koroplast, Migros’un Mutluluk Festivali kapsamında, 26 Eylül-21 Kasım tarihleri arasında, mutluluk temalı özel tasarımlı ürünleri ve hediyeleriyle birlikte tüketicilerle buluşuyor.
Hayatı kolaylaştıran ürünler ve çözümler sunan Koroplast’ın sadece Migros’a özel Mutluluk temalı ürünleri ve hediyeleriyle 27 Eylül’den itibaren raflardaki yerini alıyor. Migros’un Mutluluk Günleri kapsamında; 21 Kasım’a kadar 70 adetli Koroplast Orta Boy Buzdolabı Poşeti alan herkese 30’lu Koroplast Orta Boy Buzdolabı Poşeti, 40 adetli Koroplast Büyük Boy Buzdolabı Poşeti alana 50’li Koroplast Küçük Boy Buzdolabı Poşeti, 16 adetli Koroplast Hazır Kesilmiş Pişirme Kağıdı alana 5 adet Koroplast Fırın Torbası ve Koroplast Battal Boy Çöp Torbası alana Koroplast Mini Çöp Torbası hediye ediliyor.

Koroplast’ın Migros Mutluluk Günleri kapsamında sunduğu fırsatlar bunlarla da bitmiyor. 15 metrelik alüminyum folyo ve 33 metrelik kendinden kesimli streç film, “Ürünlerin Aşkı” adı altında bir arada satışa sunulurken, Koroplast 2’li Büyük Boy Fırın Torbası, Lavanta Kokulu Büzgülü Orta Boy Çöp Torbası ve kilitli poşet Mutluluk temalı özel tasarımlarıyla tüketicilerle buluşuyor.

Bu Paket Mutluluk ve Sırlar Dolu!

Migros’lardaki Koroplast standını ziyaret ederek özel olarak üretilen Koroplast Mutluluk Paketi’ni alan tüketiciler, 8’li Fırın Torbası, 15 metrelik streç film, 10 metrelik alüminyum folyonun yanında özel üretim tepsi ve ev hanımlarının pratik önerilerinin listelendiği Mucide’nin Mutlu Mutfak Sırları Kitapçığı’na sahip oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT