Akasya Sohbetleri Güven İslamoğlu ile Devam Ediyor

Akasya Sohbetleri Güven İslamoğlu ile Devam Ediyor

Tarihler: 24 Şubat 2016 Çarşamba ~ 24 Şubat 2016 Çarşamba 15:00

Yer: Akasya Acıbadem-Akasya Lounge

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2016 ~ Şub 24, 2016

İstanbul’un cazibe merkezi Akasya Acıbadem’in gelenekselleşen Akasya Sohbetleri’nin yeni konuğu gazeteci ve televizyoncu Güven İslamoğlu olacak.

Avrupa'nın en iyi alışverişi merkezi ödülüne sahip olan Akasya Acıbadem, geleneksel hale gelen Akasya Sohbetleri'ne ara vermeden devam ediyor. Akasya Sohbetleri'nin Şubat ayındaki son konuğu, başarılı televizyon programı yapımcısı Güven İslamoğlu olacak.

Çeşitli televizyon kanallarının haber merkezlerinde muhabir olarak çalışan Güven İslamoğlu, doğayla ilgili yaptığı programlar ve belgesellerle dikkat çekti. WWF (World Wide Foundation) tarafından en iyi belgesel ödülüne layık görülen İslamoğlu, “Yeşil Doğa” programıyla da 2011 yılında Avrupa’nın çevre Nobel’i olarak görülen “Eurosolar 2011 Güneş Ödülü”nü aldı.

Güven İslamoğlu, 24 Şubat Çarşamba saat 15.00’te Akasya Acıbadem-Akasya Lounge’taki söyleşisinde bilgilendirici ve keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

www.facebook.com/AkasyaAcibadem
www.twitter.com/akasyaacibadem
www.instagram.com/akasyaacibadem

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT